Pieni musta koira oli eilen päivän Nipsulassa. Kun päästin sen ovesta sisään, se syöksyi ensimmäisenä keittiöön ja alkoi sitten vimmatusti etsiä puruluita paimenkoiran jäljiltä. Paimenkoira tuli tervehtimään minua ja päästi pienet ilopissat.

Kun menin työpäivän jälkeen takaisin, pieni musta koira vilkaisi alta kulmien, heilutti häntää ja jatkoi luun jäystämistä. Paimenkoira tuli tervehtimään ja päästi pienet ilopissat.

Lähdimme katsomaan agilityn harjoituskisoja. Pieni musta koira tuli ovelle vastahakoisesti ja nielaisi kiireellä viimeisen puruluun palasen. Paimenkoira hyöri, pyöri ja huusi eteisessä koko lähtöepisodin ajan.

Kisoissa pieni musta koira istui radan laidalla tympääntynyt ilme naamallaan. Paimenkoira katseli rataa suorittavia koiria, haukkui, huusi, vinkui, tärisi, riuhtoi, hyppi ja syöksähteli.

Kun menin rakentamaan rataa, pieni musta koira jäi radan reunalle istumaan tympääntynyt ilme naamallaan. Paimenkoira huusi lujempaa.

Kun otin kisan jälkeen paimenkoiran radalle, pieni musta koira jäi radan reunalle istumaan tympääntynyt ilme naamallaan. Paimenkoira huusi, haukkui ja juoksi ympyrää. Paimenkoira juoksi putkeen kolme kertaa ennen kuin ehdin tehdä mitään.

Yöllä pieni musta koira oksensi kaksi isoa läjää, joissa lillui sulamattomia puruluun palasia. Sitten se meni nukkumaan.