Tiistai oli lepopäivä, mutta tänään treenattiin vähän sekä tokoa että agia.

Tokoa vaan pikasetti demarin pihassa ennen agitreenejä. Tehtiin idari, kaukot ja nouto ketjuttaen niin, että ensin pelkkä nouto ja palkalle, sitten kaukot ja nouto ja sitten idari, kaukot ja nouto. Nouto muovikapulalla ihan tasamaana.

Palautukset teki suoraan joka kerta, mutta hitaasti. Oon vähän kiikun kaakun nopeuskriteerin kanssa, mutta ehkä kiristän ruuvia vasta myöhemmin. Nyt tuntuu miettivän sitä asentoa, joten hitaus ei ehkä ole pelkkää huonoa asennetta. Keskimmäisessä setissä ei meinannut irrottaa. Muuten ok.

Kaukot molemmilla kerroilla muuten ok, mutta istu-seisossa jätti toisen tassun siirtämättä. Nää vaan korjautin ja tein ko. vaihdon uudestaan. Täytyy tarkkailla tätä, vahvistaa erikseen ja harkita tiukempaa linjaa, jos ottaa tavaksi.

Idari ihan hyvä, seuraaminen tuntui tasaiselta ja pysyi hyvin takana :) Seisomisen mukaanotossa katsoi jostain syystä vasemmalle ja siinä pieni lenkura.

Kehäänmenot ja poistumiset oli ihan hyviä, kerran vähän haikaili palkalle.

Sitten aksaamaan. Aika kivaa, ei taidettu tiputtaa kuin yksi rima koko treenissä :) Muutenkin Luu tuntui mukavalta.

Kakkoselle tein ihmisnuolen, pysäytin ja palkkasin ekan kerran. Tokalla jatkettiin, lensi vissiin jonkun verran, mutta pysyi ohjauksessa. Tää ei tullut videolle, joten mielikuvalla mennään :)

Ennen puomia takaakierto-päällejuoksu. Muistan jostain aiemmasta treenistä ihan vastaavan, jossa kiersi koko esteen. Niin taaskin. Ei vissiin vaan malta koota hyppyyn kovasta vauhdista. Rytmitin vähän takaakiertoa, niin tuli päällejuoksuunkin. Vähän piti jäädä odottamaan, pidemmälle ois kiva päästä.

Puomilta aalle hyppykaarre, jossa olisi melkein pitänyt kääntää jotenkin. Levisi ennen rengasta ja ekan kerran tulikin aasta ohi. Rytmityksellä pysyi radalla, mutta levisi edelleen. Kai siihenkin ois pitänyt vastakäännös pistää.

Aalta keppien avokulmaan hyvin, samoin puomin leijeröinti ja putkeen ohjaus. Tämmöisen kanssa taisteltiin jossain taannoisissa leijeröintitreeneissä. Nyt löysi hyvin.

Sitten aika haastava kohta, jota ei saatu menemään sujuvasti, mutta ns. selviydyttiin. Ja ihan jopa ykkösellä! Nää on aina positiivisia juttuja. Luo itseluottamusta, kun selviytyy, vaikka ei sujukaan :) Kokeiltiin siihen myös kahta peräkkäistä vippausta. En ihan päässyt oikeaan rytmitykseen kiinni, kun ehdittiin kokeilla vaan pari kertaa, mutta melkein onnistui ja ois voinut olla ihan toimiva. Ihan positiivista sekin ;) Takaaleikkaus-vippaus-vippaus oli ohjaajalle supervaikea, mutta koiralle ihan omiaan. Luu hyppää ja menee niin nätisti, kun saa mennä rauhassa itte, enkä ole sohlaamassa liikkeellä ja myöhäisillä ohjauksilla liian lähellä.

Videoo (alku puuttuu)