Vikat treenit ennen koetta. Vaan pari isompaa virhettä ;) No, ne on taas tehty pois alta...

Seuraamista muutama pätkä, vähän kaikkea. Hitaassa piti kerran huomauttaa, kun alkoi säätää, muuten suoralla ihan ok. Juoksukäännökset oli aika kökköjä.

Tunnari. Kahdeksan kapulaa rivissä, oma kolmas oikealta. Aloitti vasemmasta reunasta aika vauhdikkaasti, mutta pysähtyi oman kohdalle ja toi sen heti! Palautus nyt voisi olla nopeampi ja taisi korjailla otettakin, mutta muuten kelpo suoritus

Luoksetuloa. Ensin kokonaisena. Ennakoi maahanmenon ja ehdin jo antaa käskynkin ennen kuin tajusin... Tää oli vissiin näiden kenraalitreenien "tätä ei ole koskaan tapahtunut" -virhe. Sitten vähän varioitiin ja tehtiin seisomisesta loppuja läpi. Väliin yksi maahanmeno ja taas läpi. Jossain vähän odotti, mutta ei selvää ennakointia. Kaikkiin stoppeihin vartaloavut, ne hyviä.

Kaukojen tekniikkaa. Olin vahingossa syöttänyt melkein kaikki taskussa olleet namit pääasiassa luoksetulohinkkauksessa (nami edestä ja nami sivulta), joten neljällä palasella mentiin ;) Palkkailin sitten vaan pääasiassa sarjoista. Aika kivasti. Seiso-istu on näin tehtynä jo aika hyvällä prosentilla siedettävä ;)

Ohjattua. Ensin pari palkkausta merkistä. Sitten vasemmalle. Kapulat oli vähän lähempänä ja vähän sivummassa. Ei vissiin nähnyt vasenta kunnolla lumipenkan reunasta ja meni sitten taas keskelle... Korjauksella yritti lähteä oikealle, mutta sieltä sain korjattua hyvin vasemmalle niin, että ohitti keskikapulan :) Sitten oikealle hyvin ja uudestaan vasemmalle, nyt hyvin sekin. Ei VOI enää huomenna mennä keskikapulalle, eihän?!

Merkkiä vielä uudestaan pitkästä aikaa kapulahäiriöillä. Eli heitin kapulan ja käskin hakea pari kertaa. (Samalla sitä palautuksen suoristamista huonolla menestyksellä...). Sitten kapulan heitto ja merkille lähetys. Meni kapulalle, alkoi vähän empiä, mutta nosti kuitenkin. Näin, että tiesi mokanneensa, joten en reagoinut mitenkään vaan jäin katsomaan mielenkiinnolla. Luuhan sitten pätevänä meni kapula suussa täydelliseen paikkaan merkin taakse. Käskin irrottaa, kutsuin pois ja lähetin uudestaan merkille. Nyt ihan hyvin, vaikka siellä siis oli se kapula merkin takana. Uudestaan vielä heitto ja merkille lähetys, nyt ei ongelmia.

Loppuun vielä jääviä yksittäin palkkaillen. S, I, M, I, S. Kaikki oikein :)

Näillä sitten mennään tällä kertaa.