Uusi vuosi on alkanut laiskahkosti. Ja eläinlääkärillä. Syyllä alkoi rähmiä toinen silmä, ja kun se ei päivän huuhteluilla ja Bepanthen-tipoilla helpottanut, oli pakko varata sille aika. Saatiin silmätipat tulehdukseen. Saman päivän iltana Luu aloitti saman... :p Laskeskelin, että ehdin antaa sille ihan vähän vajaan kuurin, ettei olla Kuopion valintakokeen aikaan enää doping-karenssissa. Toivottavasti auttaa, eikä uusi! Viime vuonna samainen koe jäi väliin Tuitun pitkittyneen kennelyskän takia (karenssi jatkui muutaman päivän liian pitkään...), joten en kestä, jos nyt pitäisi perua jonkun silmätulehduksen takia.

Viime viikonloppuna meidän piti mennä Janakkalaan korkkaamaan pikkumaksit, mutta se jäi nyt sitten väliin.

Parit treenit ollaan sentään saatu tehtyä. Perjantaina tokoiltiin ennen hallikokousta. Syy aloitti yhdistelmällä kehäänmeno ja pätkä seuraamista, sitten vähän seuraamista palkkaillen ja sen jälkeen pätkä seuruuta ja luoksarin jättö. Näitä pieniä kokonaisuuksia pitäisi ottaa taas ahkerammin mukaan treeniin. Viime aikoina on palkattu niin paljon, että palkanodotus on turhan korkealla vähän joka välissä. Lisäksi tehtiin erillisinä juttuina luoksaria, ihan uutena juttuna ohjatun suuntia leluilla (nyt pelkkää vasenta), noudon käsikosketuksen kestoa ja jääviä. Ihmeen hyvin oli seisominen ja istuminenkin muistissa, vaikka niitä ei olla tehty ikuisuuksiin.

Luu teki kokonaisuussetin. Suora luoksetulo, seuraamista, zeta, kaukoja, tunnari ja palkaten pari eteenmenoa.

Syy teki vielä puomitreeniä. On tää melkoinen suo, mutta nyt on ehkä pieniä valonpilkahduksia tunnelin päässä. En silti tiedä, oppiiko se näitä ikinä. Ainakin olen ehkä itse oppinut jotain :D

Lauantaina treenattiin pelkkää aksaa. Ekalla kierroksella Luulle vähän pelkkää puomia ja toisella valmista rataa. Ei ollut kyllä ihan meille sopiva profiili. Luu oli vielä jotenkin ihan raivona, eikä mistään meinannut tulla mitään.

Syy teki ensin puomia, keppejä ja takaakiertoja / tiukkoja käännöksiä yhdellä ja kahdella hypyllä. Toisella kierroksella lyhyttä ratapätkää, johon koitettiin ynnätä meidän keskeneräistä kii-juttua.

Sunnuntainakin piti lähteä käymään hallilla, mutta plussakelien jälkeen alkanut pakkanen oli jäädyttänyt auton ovet vähän turhan tehokkaasti...

(MUTTA BLOGI ON TAAS AJAN TASALLA!!! :D)