Sunnuntaiaamuna oli semmoinen olo, että just ois tullut ja taas lähdössä. Oltiin siis tultu myöhään illalla Lahdesta ja aamulla oli siihen nähden aikainen lähtö Tallille mätsäritalkoisiin. Mätsärin jälkeen mentiin suoraan Maijun ja Miinun kanssa Multsuun tokoilemaan. Takaisin kotona olin taas joskus viiden maissa...

Mutta mätsäri sujui taas hyvin ja treenit oli tosi kivat!

Tehtiin Luun kanssa kaksi settiä, Budapestin liikejärkällä pl. metalli. Palkkailin tosi paljon liikkeiden välejä ja varsinkin alkuja, ne kun ovat taas hinkkauksen puutteessa menossa huonommiksi.

Ruutu siis ekana. Palkkaa alusta ja ekasta merkistä. Sitten ruutuun asti. Matkalla hämymerkkejä, taisi vähän vilkaista niitä. Annoin muistaakseni tuplakäskyn, meni ihan ok paikkaan. Loppu erikseen palkatta.

Luoksetulo. Palkka alusta, sivulla maahanmenosta ja ekasta (huonosta...) stopista. Sitten läpi palkatta.

Seuraamista. Tehtiin taas Budapestin kaaviota, Maiju liikkuroi enkuksi. Se on kyllä niin pitkä se sekava, ettei vieläkään ole oikein kokonaiskuvaa, mutta ainakin ymmärrän jo liikkurin käskyt :) Palkkailin namilla siellä ja täällä. Seuraaminen tuntui kivalta!

Idarista pelkkää seuruuta. Palkkaa alusta ja lopusta ja pari kertaa kesken liikkeen. Kauheesti palkkaa, mutta ihan ansaittua :)

Toisella kierroksella kakkoskehän juttuja.

Kaukoista palkkaa alusta ja ekoista nousuista. Hyvin. Sitten M-S-M ja loppu palkatta.

Ohjatusta vasen niin, että ruutu oli matkalla kapulalle. Luu oli ihan sika ja yritti ainakin kaksi kertaa suoraan ruutuun, kun lähetin merkille...! Merkiltä osasi kyllä sitten hakea kapulan. Tästä ei saanut palkkaa.

Tunnari. Rinki taas ja ylimatkaa. Pysäytin ennen kapuloita. Nyt tää toimi! Meni ilmeisesti pysäytyksestä (?) jonotunnarimoodiin ja nuuski tarkasti kapula kerrallaan. Ja nosti oman tietty heti kohdalla :) :) Tältä mä niin haluaisin tän näyttävän! Ja tästä todellakin sai palkan.

Oltiin tehty jo aika paljon, mutta lopussa oli vielä pakko tehdä (yhtä aikaa Bertan kanssa) merkkiä häiriöillä ja metallia.

Laitoin merkin vielä lähemmäksi (tietty, vaikeita ei helpoteta vaan vaikeutetaan :D) ruutua ja heittelin kapuloita merkin ympärille. Ja eikun ruutuun...! MONTA kertaa! Piti jo ihan vähän vääntää, mutta lopulta meni perille ja aivotoiminta käynnistyi.

Metallilla taas ihan vaan parit palautukset askeleen ja kahden päästä (aika hyvin!) sekä pari nostoa lähelle jättäen.

Taito tuli samalla reissulla meidän kyytiin ja Hervantaan lähiölomalle. Vähänkö siistiä! Perhe on jossain tyhmässä lapissa, kuka semmoiseen haluaisi. Bortsut on kyllä niin mainioita ja sopeutuvaisia. Ei Taitokaan paljon taakseen katsellut, kun Kati jätti sen ja sen muovikassin mulle Tallin pihalla. Lenkillä kulki lauman mukana niin kuin olisi aika kulkenut, mitä nyt kutsuttaessa vähän zoomaili, että kukas se kutsuja tällä kertaa olikaan. Kotiin asteli etunenässä, oikea ovi piti vaan näyttää, kun eihän se täällä ole ennen käynyt ;) Sisällä pitää ihan vähän varoa tuota yhtä juoksuaan tekevää hormoonihuuruista pirttihirmua (jolle on kyllä selväsanaisesti selitetty, että Taito saa olla meillä ja Taito saa lainata hänen lelujaan), mutta tuossa ne rento reiskana vetää sikeitä.