Tänään käytiin TamSKin kokeessa Hakametsässä hakemassa ihan vaan kisakokemusta, tavoitteena tietenkin positiivista sellaista. Sitä saatiin, ja vähän muutakin! Aamu oli vähän hankala ja ajelin sitten kodin ja kisapaikan väliä kolme kertaa, kun palasin hakemaan kisakirjaa... Onneksi ei ollut tuon pidempi matka ja onneksi olin alunperin ajoissa. Ja onneksi muistin heti, että kirja on skannerissa.

Lopulta päästiin sitten kehäänkin asti. Tuomarina oli Riitta Räsänen, joka oli aika reilulla tuulella. Yksilöliikkeet tehtiin ensin, sekoitetussa järjestyksessä, kaikki putkeen. Ajattelin, että se on huono meille, mutta yritetään nyt pitää vire mahdollisimman hyvänä. Juuri ennen meidän vuoroamme alkoi sataa, mutta eipä se haitannut.

Seuraaminen 9 - Riitan sanoin "hyvä ysi". Olihan siellä edelleen kaikenlaista, mutta kyllä tää vaan paranee. Huippua!

Ruutu 10 - Hitaahko merkki. Ruudussa jäi liian eteen. Muuten moitteeton.

Luoksetulo 9,5 - Vino eteentulo, taas! Tää pitää nyt korjata, on toistunut jo monta kertaa. Seisomisen teputti.

Tunnari 9 - Tarkisteli liian kauan. Palautusvauhti ok.

Idari 10 - Voidaan näköjään saada tästäkin kymppi :) Oli kyllä ihan siisti, seuraaminenkin.

Ohjattu 10 - Merkki ok, pystyy toki parempaankin. Oikea haettiin, nosto voisi olla siistimpi, mutta kokonaisuudessaan ihan korrekti.

Kaukot 8,5 - Asenne 10! Mutta koska koko pakettia ei nyt vaan saada kasaan, niin tekniikka petti. Liikkui sekä S-M- että S-I-vaihdoissa.

Hyppynouto 10 - Nojasi alussa ärsyttävästi ulospäin. Nouto nostoinen siisti, eteen jäi mun makuun liian kauas, mistä johtuen sivulletulokin jäi vähän eteen.

Yksilöliikkeiden jälkeen oli niin huippufiilis sekä siitä, että selvittiin kerrankin ilman yhtään isoa virhettä, mutta ennenkaikkea siitä, että Luun asenne pysyi koko kokeen ihan superhyvänä! Se oli iloinen ja rento, teki siirtymät hyvin ja palkkaantui hyvin kehuista. Kehuinkin sitä ihan reilusti joka liikkeen jälkeen :) Edelleen mulla on kehässä semmoinen pienenpieni epävarmuus ja pelko siitä, että kohta Luu menee huonoksi tai jotain, mutta tämmöisiä kokonaisuuksia kun saataisiin muutama alle, niin oma luottokin kasvaisi. Nyt mua alkoi ihan hulluna hymyilyttää kaukoissa, kun Luu teki ekan istumisen ihan huippuhyvin. Pelkäsin, että kaukot pitkän kokeen loppupäässä ovat tosi vaikeat, joten olen ihan järjettömän tyytyväinen, että Luu pystyi osoittamaan pelon turhaksi.

Luu <3 (Kiitos Maijulle, joka ystävällisesti videoi haastavan sateisissa olosuhteissa!)

Hyvä, kun muistin mennä paikallaoloihin ;) Tavoite kun oli saavutettu jo.

Paikkamakuu 9,5 - Meni maahan nenä edellä, palatessa pää oli eri asennossa. Ja kohti kävellessä nosti pään ylös, mur! (Tätä en vaan saa treeneissä aikaiseksi!) Luulen, että tuosta mokastaan johtuen meni vähän jämäksi, eikä noussut ekalla käskyllä istumaan. Hämmästeltiin, että miten tästä meni vain puolikas piste. Maijulla ja Ellillä oli ihan sama, eli ihan tietoinen vähennys kuitenkin.

Istuminen 10 - En tiedä, miten oli, mutta näköjään tarpeeksi hyvin.

Yhteensä haalittiin 305 pistettä, mikä on semmoinen 39 pisteen parannus meidän tähänastisesti parhaisiin pisteisiin! :D Oli kyllä ehdottomasti paras koekin. Ensimmäistä kertaa ikinä sai olla aidosti tyytyväinen kokonaisuuteen (joo, parannettavaa kyllä on, mutta kuitenkin) - ja niin ylpeä Luusta <3 Tulos oli erikoisvoittajan ainut ykkönen, joten saatiin sitten luokkavoittokin, samoin kuin kunniapalkinto.