Keskiviikkona päästiin kisamaan kotikisoissa molempien kanssa. Olipa kivaa! Luokkajärjestys oli maksi-medi-mini ja medejä oli sopivasti juuri niin vähän, että kisat etenivät mukavalla tahdilla. Ehti hyvin lämpätä ja jäähkätä, mutta hetkeäkään ei tarvinnut odotella.

Agilityrata ei ollut ihan läpihuutojuttu, mutta huolellisuudella kyllä täysin mentävissä. Luun kanssa vähän pelkäsin serpentiinejä ja takaakiertoja, mutta rataan nähden suoriuduttiin varsin hyvin! Se yksi rima kuitenkin piti ottaa takaakierrossa alas. Lopussa tuli myös yksi ihan pieni törmäys, kun jäin valssissa Luun valuvalle linjalle ;)

Luu A

Nipsun kanssa meni paremmin. Paitsi puomin se päätti taas juosta... Tajusin taas jo tasaisella, että nyt se menee, enkä mahda mitään. Osui kuitenkin, joten 0-voitolla maaliin. Lopussa jäi yksi valssi tekemättä, mutta onneksi ex tempore -leikkauskin onnistui. "Juoksu"kontaktien ansiosta kaikkien säkäluokkien nopein aika :D

Nipsu A

Hyppäri oli tosi hauska! Suht haastava kepeillemeno ja/tai jatko siitä, mutta muuten kunnon kaahotusta. Ajattelin, että Luulla ei kyllä ikinä pysy paketti kasassa näin vauhdikkaalla radalla ja kaksi peräkkäistä rimaa se roiskaisikin alas. Kepit malttoi hakea hyvin ja muutenkin meni niin sujuvasti, että kellotettiin reilun sekunnin keulalla nopein aika :p

Luu B

Nipsun kanssa rata ei ollutkaan enää yhtään pelottava, vaan pelkästään hauska! Saatiin vaan luukuttaa ja luukutettiin toinen 0-voitto :) Oli muuten poikkeuksellisesti täysin identtiset ohjaussuunnitelmat molemmille. Useimmiten taidan kuitenkin aina jonkun kohdan tehdä eri tavalla. Tällä radalla Nipsu hävisi Luulle vajaan sekunnin, mutta muut maksit jäivät taas taakse ;)

Nipsu B

Koirat kulki ja oli kiva mennä! Harmittaa toki, kun Luun nollat kaatuu aina noihin rimoihin :/

Kisat loppuivat joskus kymmenen jälkeen. Koska Syy oli ollut koko illan mukana vain lenkeillä ja autossa kökkimässä, treenasin sen vielä nopeasti. Normijuttuja tehtiin ja kotona oltiin "jo" heti yhdentoista jälkeen.