Lähdettiin Riihimäelle kisoihin, vaikka osallistujamäärä jäi alle kolmenkymmenen. Ja hyvä, että lähdettiin! Nämä olivat lopulta aika ratkaisevat pisteet ;)

Oli tosi nopeatempoiset kisat, kun minit menivät kisansa peräkkäin. Nipsu ei tainnut olla kisapäivän aikana hetkeäkään autossa, vaan ratojen välissä vaan käveltiin pellolla. Tuomarina Pertti Siimes ja ihan kivat radat. Nipsu tuntui tosi tahmealta. On se varmaan rankasta loppusyksystä jumissakin, mutta oisko hiekkapohja kuitenkin oudokseltaan vaikuttanut myös...?

Ekalta radalta semmoinen vähän väkinäisen tuntuinen nolla. Jo alkusuoralla tuntui, että joudun vaan odottamaan koiraa. Nenäkin vuosi kesken radan :D Toinen sija. Viisi pistettä jäi seitsemän sadasosan päähän.

C

Keskimmäisenä mentiin hyppäri. Tämä tuntui paremmalta ja rytmi pysyi jotenkin yllä. Jäätiin kuitenkin ajassa Sinnistä melkein sekunti, joten ihan ei ollut normaali vauhti, sillä aika samoihin normaalisti menevät hyppäreillä. Niin, ja lopun päällejuoksussa tippui rima :p Myös Sinni tiputti yhden, joten ihan ei mennyt hyvin tämä.

B

Vikalla radalla saatiin sitten tehtyä voittoon riittävä nolla. Ei nyt mitään suurempia töksähdyksiä, mutta aika takkuiselta tuntui edelleen. Oli semmoiset väkisin väännetyt +2 pistettä :)

C