Käytiin sunnuntain ratoksi navetalla. Katikin tuli Inton ja Svanten kanssa.

Nipsun kanssa tehtiin aluksi taas vinokeppejä. Yritti aluksi monta kertaa lopettaa kesken (semmoisessa kohdassa, jossa kepit muuttuivat yhtäkkiä suoremmiksi), mutta kun vaan jätettiin palkkaamatta ja helpotettiin vinousta aavistus, saatiin Nipsu pujottelemaan loppuun asti. Kokeiltiin myös niin, että laitoin ensimmäiset kepit kapeammalle. Tämäkin meni ok, kun vähän autoin aloituksessa.

Muutama kerta puomia, myös yhden hypyn kautta. Nyt oli kontaktilla aavistus enemmän malttia, ihan hyvä. Odotti lupaakin ihan hyvin.

Sitten tehtiin pientä pyöritystä muutamalla hypyllä. Treenattiin "ihmisnuolta", jonka merkityksen Kati mulle selitti. Pari kertaa kun palkkasin lelulla, sain Nipsun jarruttamaan ja tiukat kurvit sujuivat. Viimeiselle hypylle se irtosi hyvin.

Pussiakin otettiin nyt uudestaan. En jaksanut alkaa säätää narun kanssa, joten laitoin vaan lelun odottamaan pussin jälkeen. Tämäkin toimi ihan hyvin ja Nipsu irtosi ja meni sekä tuli pussista reippaasti. Tein sitten semmoisen _helpon_ suoranpätkän, jossa oli mutkaputki, kaksi hyppyä melkein suoralla ja pussi. Nipsu huiteli onnellisesti hypyistä ulkokautta ohi ja täpöt pussiin. Kun lopulta sain otettua tarpeeksi hanskaan putken jälkeen, se tuli hypyistä ohi sisäkautta... Ja sitten se hyppäsi ekan, mutta kiersi toisen. Saatiin lopulta ihan onnistunutkin pätkä, mutta olipa aika vaikeaa!

Lopppuun vielä uudestaan vinokeppejä. Nyt liikuin itsekin Nipsun vierellä, kun aikaisemmin jäin aloituspäähän odottamaan. Tämä ei Nipsua häirinnyt, joskin nytkin se yritti oikoa viimeistä väliä. Ilman apuohjaajaa en voi kyllä jättää palkkaa odottamaan, joten silloin on vaan pakko pitää lelu kädessä ja heittää.

Tuittukin sai mennä vähän keppejä ja muutaman puomin. Palkka oli alustalla kauempana ja vapautin sille kontaktilta. Vauhti oli ihan yllättävän hyvä, eikä Tuittu jäänyt liian ylös.