Luu on ainakin toista päivää oireeton! :) Treenitaukoon tämä ei toki vaikuta, kun karanteeni jatkuu Tuitun mukaan, mutta ainakin päästään omissa oloissamme vähitellen treenailemaan ja lenkkeilemään enemmän. Jälkitautien pelossa otetaan kyllä varovasti. Tuittu yskii päivä päivältä vähemmän ja on muutenkin varsin pirteä :) Yritän parhaani mukaan toppuutella sitä, kun se mm. riehuisi yhtenään Luun kanssa... Kamalan kuuloista, kun ensin kuuluu hirveä rähinä (Tuittu ei voi painia hiljaa) ja sitten köhitään... Eikä Tuittu meinaa uskoa kieltoja millään :D Luu istuu käsi lipassa, kun sanon tiukemmin, ja katsoo anovasti mua, kun Tuittu puree sen jalkaa.

Pari päivää on ollut kaikilla ihan totaalilepoa, kun olen ollut itsekin pienen flunssan kourissa. Tänään käytiin Luun kanssa tekemässä taas tutut kevyet toipilastokot, seuruuta ja jääviä.

Seuraaminen oli yllättävän tasaista! Tehtiin hidasta, juoksua ja askelsiirtymiäkin. Juoksussa valahti kerran eteen, mutta huomauttamisen jälkeen ok. Ihanaa, kun noi huomautukset toimii!!! Tuhman koiran kanssa oppii iloitsemaan tämmöisistäkin asioista ;)

Jäävistä aina vaan ja edelleen istumista ja seisomista, jotka eivät etene yhtään mihinkään. Treenaan niitä ilmeisesti ihan väärin, mutta kun vaan keksisi, että miten. Tehtiin ensin molempia yksittäin, jolloin istumiset oli tosi hyviä, mutta istui seisomisia. Lopulta seisomisetkin ok. Sitten idarin tyyliin seiso-istu-parina. Seisominen oli hyvä, mutta ei istunut millään. Monta kertaa piti tehdä ja muistutella erikseen, että alkoi onnistua. Sitten ihan ongelmitta... Lopuksi vielä yhdistelmä istu-seiso, joka onnistui kerrasta.

Vähän kokeiltiin myös kaukoja lelun kanssa, mutta ei toiminut. Ylösnousut oli jähmeitä ja seiso-istussa pompsahti. Seiso-maahan oli ainut, johon lelu vaikutti toivotulla tavalla.

Sisätreeninä kaukoissa on päästy askel eteenpäin, mutta ahkerasti niitä on nyt tehtykin. Olen pystynyt tekemään jo kisamaisia jättöjä ja onnistuneita asentoja parin askeleen päästä. Se ei ole paljon se, mutta hurja edistys silti :D Vanha tyyli puskee niin sitkeästi läpi heti, kun tehdään yhtään liikkeenomaisesti.

Yhtään ei meinattukaan riehua!!!11!