Käytiin Luun ja Nipsun kanssa SDP:llä treenailemassa. Nipsu teki puomia, takaaleikkauksia ja keppien avokulmaa, Luu puomia ja hyppytekniikkaa. Saivat mennä lyhyitä settejä vuorotellen, niin kumpikin pysyi lämpimänä ja saatiin rakenteluineen kulutettua tunti tehokkaasti.

Laitoin puomin molempiin päihin putket, niin että toinen suu oli suorassa linjassa puomiin nähden ja toinen sitten sivussa. Nipsun kanssa putkirallilla haettiin vauhtia alastuloihin. Ekalla vähän himmasikin, mutta sitten teki joitakin ihan hyviä. Vedättämällä, vierellä mennen tai sivuirtoamalla ok, taakse jäämällä himmailee ja katselee. Putkikaan kun ei yhtään vedä edessä, noita pitää tehdä vaan etupalkalla...

Luun kanssa huomio oli ylösnousuissa. Suoraan lähestyessä teki joka kerta hyvin, vaikka vedätin reilusti! Jes! Ei siis alkanut possuilla, vaikka toistojakin tuli ja mentiin rallia pari kierrosta. Vino oli tosi vaikea, koska esteväli oli lyhyt, eikä Luu ehtinyt korjaamaan linjaa, jos meni täysiä. Näissä tuli pari mokaa, mutta korjasi tosi hyvin ja teki toistoilla hienosti. Näissä oli kyllä ohjuri apuna. Kerran kokeilin ilman ohjuria, jäin itse taakse ja vekkasin vähän putkesta tullessa. Näin teki ok, mutta vedättämällä ei olisi ollut mitään jakoa. Kerran onnistui menemään ohjurinkin kanssa niin, että loikkasi ylösnousun. Yleensä kun osuu hyvin silloin, kun joutuu suoristamaan ohjurin takia.

Sitten Nipsun kanssa takaaleikkauksia. Putkelta hypylle takaaleikkaus vasempaan ja siitä aalle. Vein ensin lelun valmiiksi aan jälkeen, jolloin Nipsu yritti vaan varastaa sinne, eikä ohjautunut ollenkaan... Huomaa, ettei olla viime aikoina käytetty paljon valmista palkkaa, kun säännöt ovat vähän unohduksissa ;) Nyt otin suosiolla lelun mukaan, ehkä jaksetaan joku toinen kerta vääntää. Tämä saatiin sitten toimimaan hyvin ja irtosi aallekin kaukaa. Sitten putkesta takaaleikkaus toiseen suuntaan, toinen takaaleikkaus heti perään ja siitä kepeile. Tämä takkusi ensin, mutta saatin sekin toimimaan.

Luu teki hyppytekniikkaa tosi pitkän tauon jälkeen, ollaan oltu ihan hirveän laiskoja. Ensin perussarjaa kuudella hypyllä. Putken kautta vauhdilla niin, että lelu oli aina jossain välissä. Paikaltaan lähettäen niin, että lelu oli lopussa. Näissä loikkasi silti pari kertaa vikat hypyt yhdellä, kahteenkin kertaan peräkkäin, mutta sitten meni huomautus perille ja malttoi ottaa joka välin. Kun lelu on sarjan keskelle, jarruttaa kyllä sille, mutta muuten ryysii aika aivottomana rimoja päin... Sitten tein kahdesta vikasta aidasta okserin ja laitoin sen yhdeksän jalan päähän sarjasta. Takarima oli 55-60-65-55 cm. Otettiin vauhtia putkesta ja liikuin mukana. Yhden ryysi ihan okseria päin, mutta varsinkin sen jälkeen hyppäsi huolellisemmin. Kerran olin katsovinani, että ei olisi astunut vikaan väliin ollenkaan. Oiskohan tuolla törmäykselläkin tullut sitten suoraan edellisestä välistä...? En ehtinyt nähdä, mitä siinä tapahtui. Vikoilla katsoin tarkemmin, ja niillä astui kyllä siihen vikaankin väliin.

Nipsu teki vielä keppien avokulmaa. Haluaisin kepeille irtoamiseen lisää draivia, kun nyt menee silleen himmaillen ja turhan huolellisesti. Pistin muutaman kerran lelua ekaan väliin ja lähetin vaan sinne hetsaten. Lisäksi muutama toisto koko pujottelua. Nyt meni kyllä ihan kivasti. Pari kertaa myös hypyn kautta, eli tiukka haltuunottava valssi hypylle ja siitä lähetys kepeille.

Hyvät treenit!