Eilen myöhäisillan tokot koulun pihalla. Tehtiin evl läpi kahdessa osassa, perinteisessä järkässä. Tahma iski taas jostain ja ekaa settiä tehtiinkin sitten jonkun aikaa...

Seuraaminen lähti aluksi ihan kivasti. Aloitin peruutuksella ja askelilla, oli huolellinen. Jossain vaiheessa tehtiin käännös-seis vasempaan ja jäi tosi vinoon. Yksi kerta menee vahingon piikkiin, mutta kun ei korjauksilla parantanut, vaan alkoi jähmeillä, meni väännön puolelle. Jonkunlaiseen kompromissiin päädyttiin, mutta en tiedä tyydyttikö se täysin kumpaakaan :D

Idarissa teki sitten TAAS väärin, ei istunut. Ja hulluksi hinkkaamiseksi meni tämäkin, kun ei tosiaan meinannut istua millään. Huoh. Tässä päästiin lopulta semmoiseen kompromissiin, jossa Luu istui. Ja osasi muutkin asennot.

Luoksetuloonkin nasahti kerran, kun ennakoi maahanmenon. Tää taitaa olla suoraa seurausta kisamaisista treeneistä, ei sen vakavampaa :) Toisella kertaa kutsuin stopista suoraan sivulle.

Lopulta päästiin ruutuun asti. Ruutu oli ihan hyvä, päätyi pysäytyksellä juuri oikeaan paikkaan. Ruutu tosin ilman nauhoja.

Sitten välipalkalle.

Jälkimmäinen setti menikin kerrasta läpi.

Ohjatusta vasen. Vähän kaartoi sivulletulossa, mutta tuli suoraan.

Metalli tasamaana. Hidas palautus, mutta teki ja tuli suoraan. Ollaan vaihdettu pieneen metalliin, mutta samat 16 kg sekin näytti painavan ;)

Tunnari ok, hyvä etsintä.

Kaukoissa taas napakampi käsky istu-seisoon. Teki hassusti oikea etutassu edellä, siis se, joka yleensä jää siirtämättä. Oisko mennyt perille tämäkin?

Tästä puoliskosta vähän helpommalla palkalle :)

On tämä nyt tahtojen taistoa. Palkattomuuksia tehdessä alkaa virheitä putkahtaa ja niiden kanssa sitten taistellaan. Viime perjantaina olin ihan epätoivoinen sivulletulojen kanssa. Kas, sen jälkeen ei ole tainnut tulla kertaakaan vajaaksi. Katsotaan, mitä tapahtuu idarin istumisen kanssa...

Sain Luulle peruutuspaikan toko-kokeeseen Hyvinkäälle. Huomiseksi. Vähän hullua mennä tässä vaiheessa, mutta koska kaipaan nyt koekokemusta, niin otin paikan vastaan. Teen hyvät suunnitelmat ja valmistaudun vaikka keskeyttämään, jos kupla paisuu mahdottomaksi.