Käveltiin iltalenkillä Näyttämönpuistoon treenaamaan. Nurtsi oli märkä, mutta aurinko paistoi.

Tunnari, palkka aloituksesta. Lähetys kuitenkin perusasennosta, en nyt uskalla nostattaa. Kapulat ringissä. Osui omalle melkein heti, vähän arpoi, että jatkaako tarkistelua vai ei, mutta päätti olla jatkamatta.

Kaukoja. Yksi pidempi kisamainen setti (S-I en nähnyt kunnolla, mutta kokonaisuus ok) ja yksittäisiä lähempää. Paluussa teki huonon perusasennon, jätti koko ajan toista jalkaa eteen. Treenilistalle...

Seuraamista. Vähän kaikkea. Niitä vasempaan käännöksiä hinkutettiin tavalla jos toisellakin, mutta kun ei viitti niin ei viitti. Muuten ihan kivasti.

Luoksetuloa osissa. Loppu maasta sivulle, stopista maahan ja alusta stoppiin. Jätin stopissa takapalkan maahan, nyt se on ollut vain apparilla. Stoppi ihan ok, mutta tuli musta vähän odottavasti. Otin sitten takapalkan kanssa suoraa ja eipä tullutkaan enää! Ollaan oiottu takapalkan kanssa ottamalla se vaan suoraan käyttöön stoppeihin, ehkä mä sitten SM-kisojen jälkeen opetan sen sille ;)

Metallin palautusta merkkiohjureilla. Pari kierrolla ja yksi suoraan noutona. Paremmin kuin eilen, nyt sentään tähtäsi merkkien välistä.

Ohjattua. Palkat ensin alusta ja ekasta merkistä, sitten vasen ja oikea. Molemmat suunnat hyvin, vaikka kapulat näkyivät huonosti. Oikealta palautus tosi huono, ei edes yrittänyt suoristaa! Ja niin hyvä kun tämäkin on ollut. Sitä muistuttelin sitten ohjurin kanssa. Kumpaakohan puolta sitä toivois, kun vasemmassa on keskikapulariski ja oikean tuo vinoon? :D

Huomenna Luu vois pitää vapaapäivänsä, sen jälkeen ehditään vielä parit treenit. Vähän jänskää!