Maanantaina käytiin reissuväsymyksestä huolimatta vähän treenailemassa. Tokoa, tietty! Ja vähän aksaakin.

Keskiviikkona oli taas aksakisapäivä, kolme starttia kakkosen iltakisoissa omalla hallilla. Tommi oli tehnyt aika haastavat radat, varsinkin kahdelle hyppärille! Itsellä oli jo aika maansa myynyt olo ennen startteja, ja eihän niistä oikein mitään tullut. Mikä sitten oli syytä ja mikä seurausta, mutta Syy oli myös ihan todella huonossa mielentilassa ja se tuntui erityisen turhauttavalta edellisten hyvien kisojen jälkeen.

Eka rata oli vaikein ja siinä en yhteen kohtaan keksinyt oikein mitään toimivaa suunnitelmaa. Jotain piti yrittää, mutta ei ollut mitään jakoja onnistua. Muuten Syy roiski rimoja, eikä pystynyt menemään kepeille pysäyttämisenkään jälkeen. Plussaa oli alun takaakierto, jossa pysyi rima! :D

Toka ois ollut keppejä lukuunottamatta meiltä ihan tehtävissä. Ne kepit oli alkuradasta ja siinä säädettiin aikamme. Kun ne sain pitkän kaavan mukaan onnistumaan, loppurata menikin jo keskittyneemmin! Yksi kielto oli ihan ohjausmoka ja yhden riman Syy tiputti, mutta hyppäsi monta vaikeampaa.

Aksarata oli kivoin, eikä ois ollut "hyvän Syyn" kanssa yhtään mahdoton. Nyt kuitenkin tippui taas joku rima ja Syy pyöri wrapeissa. Keinusta se tuli ensin läpi ja kepeille meni oikein, mutta tuli alusta pois. Uusinnalla jätti kepit kesken ja tähän päätin lopulta jättää radan, kun oltiin tuhrattu lähdöstä alkaen niin paljon.

Lähdöissä palauttelin sitä nyt niin monta kertaa, että pysyi. Hävettävän kauan meni aikaa, mutta aattelin, että ehkä se tuomari sitten viheltää pilliin ja jätetään vaikka rata väliin. En ole edelleenkään varma, onko tää Syyn kanssa voittava taktiikka, mutta jotain muuta pitää testata.

Perjantai-iltana Syyllä meni yhtäkkiä maha sekaisin ja viikonloppu kului itselläni RiimTiim-leirillä koutsatessa. Syylle tuli siis sopivasti lepoa.