Maanantaina oltiin "taas" hakutreeneissä. Tällä kertaa Pinsiön maastoissa. Luu aloitti, kun alueella oli vasta tallaus-tallaukset.

Tehtiin taas neljä hajuhakua. Tuuli jopa, ja hajunhauilla saatiin hyvät reagoinnit. Ensin oikea etukulma, jossa Luulle iski taas lähetyksessä uskonpuute puolivälissä matkaa. Se pysähtyi ja juoksi keskilinjalle moikkaamaan muita. Palasi takaisin, mutta pysähtyi taas samaan kohtaa. Odotin hetken ja annoin sitten uutta "Missä se äijä on?"-käskyä. Sillä lähti menemään. Alue nousi keskilinjan molemmin puolin ylämäkeä ja ykkönen oli pienen kumpareen takana. Tämä varmaan aiheutti rimakauhua.

Kaksi seuraavaa jäin lähettämään vähän lähempää, ne hyvin. Kati oli viimeisellä, ja koska piilolle meni hyvä väylä, palasin keskilinjalle asti lähettämään. Nyt meni hyvin! :)

Maalimiehet kiittelivät, kun palkkana oli nyt kahdet namikipot ja lelu. Luu sai ensin makkarat suoraan kiposta ja sitten Frolicceja syötellen. Lopuksi leikkiä. Toivon, että tuo syöttely vahvistaa maalimiehellä pysymistä ja tuo tilanteeseen vähän rauhaa. Kovin intensiivisen näköisenä se nameja kyttäsikin, eikä tässä vaiheessa reagoinut mun saapumiseen piilon lähelle. Leikkiminen vieraiden maalimiesten kanssa on edelleen vähän varovaisempaa, mutta vei kuitenkin lelua takaisin ukolle.

Motivaatio alkaa kuitenkin olla kohdillaan. Luu alkaa haistella tohkeissaan ilmaa jo, kun haen sitä autosta :)

Treenien jälkeen ammuttiin. Ekan laukauksen aikana Luu oli sivulla, palkkasin siitä leikillä. Kaksi seuraavaa leikittiin. Kahdella ekalla vilkaisi silmiä kääntämällä pyssyn suuntaan, kolmannella ei reagoinut musta mitenkään.