Päästiin Tuitun kanssa keskiviikkona pitkästä aikaa valkkuryhmän treeneihin. Alkaa olla muuten viimeisiä ryhmätreenejä Tuitulle. Se jää ainakin talveksi aika lailla kokonaan tauolle, eikä tule todennäköisesti enää koskaan treenaamaan säännöllisesti missään ryhmässä. Keväästä 2003 tässä onkin tahkottu ahkerasti. Aikamoista. Ei ihme, että se on niin taitava <3

Saara veti treenit teemalla rääkki. Mun lempparia! Ratana oli maksien joukkuehyppis European Openista. Rataa sai yrittää kolme kierrosta. Jos teki virheen, joutui rangaistukseksi juoksemaan juoksutekniikkatreeniä ämpärien ympäri. Virheestä ensimmäisellä radalla napsahti kolme kierrosta, toisella kuusi ja kolmannella yhdeksän. Onnistumalla ei saanut porkkanaa, mutta vältti kepin ;)

Tehtiin Tuitun kanssa ensimmäisellä kierroksella nolla. Yhteinen tatsi on ollut vähän hakusessa, mutta nyt tuntui tutulta ja turvalliselta. Tuittukin oli ihan näpsäkkä. Haki kepit superisti ja oli ihan reipas.

Toisella kierroksella vaihdoin pari valssia persjätöiksi. Vähän varmistelin liikaa, mutta hyvin selvittiin niilläkin. Kepeiltä piti lähteä aika vikkelään poispäin, että ehti putken jälkeiseen takaakiertoon. Lähin sitten ennakoimaan ja lopetin käskytyksen, kun oli pakko vetää henkeä... ja Tuittu lopetti kepit kesken, argh. Siitä napsahti ohjaajalle tötsien kiertelyä. Kun oli virhe alla, päädyin ex tempore tekemään lopussa aika hurjan leijeröinnin. Normaalisti en semmoista edes yrittäisi, kun en uskonut sen Tuitulla edes onnistuvan, eikä siitä olisi ollut sen kanssa mitään hyötyä. Mutta kun se tuntui etenevän hyvällä draivilla, niin annoin mennä. Ja Tuittuhan yllätti ja irtosi ihan mielettömän hienosti! Vau! Mä juoksin keppien toista puolta ja se veteli toisella puolella kolmen hypyn kaarta.

Kolmannella kierroksella jalat oli jo kivasti hapoilla parista radasta ja juoksentelusta. Palautumisaika oli aika lyhyt, kun välissä meni vain neljä koiraa. Aloitettiin taas hyvin, tein persjätöt rohkeammin ja vaihdoin yhden perinteisen käännöksen onnistuneesti jaakotukseen. Lopun yritin taas leijeröidä, mutta nyt se ei enää onnistunutkaan. Ei millään. Tuittukin alkoi ehkä vähän hyytsätä, joten oli pakko luovuttaa ja tehdä se alkuperäisellä tavalla. Ja sitten juoksemaan yhdeksän rundia...