Käväistiin tänään Tallilla reenailemassa agiliitoa. Tuittu oli ihan vaan turistina, mutta Luun kanssa koitettiin jotain vääntää. Ja aika koittamiseksi se taas jäi...

Ensin tehtiin puomin kontaktia. Laitoin alastulon minipöydän päälle. Ensin vein pari kertaa hihnan kanssa, mutta sitten päädyin naksuttelemaan paikan tarjoamisesta. Tätä ollaan tehty pari kertaa kotonakin, joten idea aukeni. Vauhdista koko alastulo kiiveten ei onnistunut, vaan annoin Luun kiivetä kontaktille mistä sattuu ja palkkailin vaan oikeasta paikasta. Ensin namilla ja lelulle vapauttamalla, lopuksi pelkästään lelulle.

Sitten yritin treenata twistiä yhdellä hypyllä ja putkella. No, yritys loppui siihen, kun Luu tuli hampaat edellä mun polveen ja mä kaaduin. Polveen tuli niin syvä vekki, että epäilin, josko saan sitä edes tyrehtymään ilman ensiaputarpeita. Kyllä se siitä sitten... Mutta tätä ennen oltiin jopa saatu muutama onnistuminenkin :) Sain siis Luun takaakiertoon ja ehdin sen verran alta pois, että pystyin lähettämään putkeen. (Paitsi siis sillä viimeisellä kerralla.) Pieniä ilon hetkiä kaiken verenvuodatuksen keskellä :D

Lopuksi tehtiin vielä helppo neljään esteen vauhtipätkä, joka ei tietenkään ollut kovin helppo sitten enää käytännössä. Luu ryysi ohi esteistä ja vähät välitti mun ohjausyrityksistä, mutta saatiin me se lopulta menemään.

Luu pysyi kyllä aika hyvin nahoissaan. Pari kertaa se nappaisi, mutta pureminen on selvästi vähentynyt, kun olen puuttunut siihen tiukasti. Ja ei, tyly kohtelu ei ole vaikuttanut motivaatioon... ;) Lähtöön ajattelin opettaa alusta asti jonkun ihan oman jutun (esim. jalkojen väliin), koska sivulletulo on yhtä taistelua, enkä haluaisi hinkata sen kanssa agitreeneissä ja tehdä samalla hallaa tokolle. Istumassa Luu kyllä pysyy hyvin.

Mutta kyllä mä vaan edelleen mietin, että tuleekohan tästä koskaan ikinä yhtään mitään :D