Oltiin treenaamassa hakua! Kuinkahan kauan siitä viime kerrasta onkaan...? Ihan piti hetki miettiä, että mitäs sinne hakutreeneihin pitää ottaa mukaan. Oltiin Pinsiössä.

Luu treenasi viimeisenä. Suunnitelmana oli kaksi hajuhakuparia, mutta suunnitelmat muuttuivat kesken treenin aika ex tempore. Kaksi ensimmäistä hyvin, vaikka nekin tehtiin sitten eri järjestyksessä kuin alunperin piti. Luulla oli aika meno päällä. Hajunhaulle menossa sain hyvää vetoapua ylämäkeen, mutta takaisin laskeutuminen oli aika rankkaa, kun piti harata vastaan.

Toiselle parille lähdettäessä siinä Katin kanssa puhuttiin, että kyllä se varmaan menisi suoraankin, kun on niin varman oloinen. Joten ei kun kokeilemaan :D Näki vielä hyvin, kun Pia hiipparoi kohti piiloa. Ja hyvin lähti! Kauaa ei nokka tuhissut, kun piilolta kuului jo kehuja. Pia ei ollut kuullut, kun huusin suunnitelman muutoksesta, mutta hoksasi onneksi palkata koiran ;)

Otettiin sitten samalla innolla viimeinenkin suorana. Sinnekin ampui kuin tykin suusta. Oli vetäissyt kerran piilosta ohi, mutta sitten sai hajun ja juoksi kuulemma Hannan yli... Mikä korrekti maalimieskäyttäytyminen...?

Kivat treenit ja koirakin oli taitava :) Kiitos seurasta Kati, Pia ja Hanna!