Keskiviikkona ennen Nipsun agitreeneihin lähtöä höntsäiltiin nopeasti Luun kanssa lenkin yhteydessä. Poikettiin yhdelle luistinkentälle, joka oli kyllä liukas ja sohjoinen :( Nyt ei vaan auta kuin mennä näillä ja odottaa jäiden ja lumien sulamista...

Tehtiin bh-kokeen vapaana seuruu, istuminen ja maahanameno putkeen. En viritellyt juuri yhtään ja oma kävely oli ehkä vähän kankeaa alustan takia, mutta Luun seuruu tuntui superhyvältä :) Oli maltillinen ja tasainen. Ei hämääntynyt typeristä pysähdyksestä tehtävistä jäävistä, eikä myöskään luoksetulosta maahanmenon yhteydessä. Henkilöryhmää jos jossain välissä treenais, niin hyvä tulee. Ja seuruukaavio mun pitää itse vielä opetella, en välttämättä muistanut sitä ihan oikein. Paikkamakuutakin koitetaan muistaa tehdä vaikka valkkutokojen yhteydessä. Viimeksi Luu jo makoilikin Ellin treenivuoron ajan. Ei siinä pitäisi ongelmia olla, mutta ei sitten tule ihan yllärinä tuommoinen ilman vierustovereita pötköttely ;)

Ei mua beehoossa muu jännää kuin kaupunkiosuus tuommoisen vilkkaan ja terävän ja hihnassa kiskovan koiran kanssa... ja sitten se, että saadaan tottispariksi joku sekopää, joka hyökkää pikku-Luun kimppuun.

Lisäksi höntsäiltiin jotain muuta pientä, pari kaukojen vaihtoa ja jäävien asentoja leikkien. Mokaili taas istumisia ja seisomisia, höh.

Valkkuryhmän treeneissä aiheena oli rääkki ja koutsina Outi. Mulla oli toista päivää pää kipeä, ja osittain siitäkin johtuen tosi väsynyt ja puolitehoinen olo. Alkulämppien aikana piristyin ihan hyvin, mutta en tainnut olla parhaimmillani. Niin vaikealta se ohjaaminen tuntui.

Tehtiin aluksi lämmittelynä taas polvennostokävelyjä ja muita. Spurtit tehtiin koirien kanssa kilpajuoksuna. Kolmannella kierroksella koko ryhmä sai rangaistukseksi lihaskuntoliikkeitä, jos joku hävisi koiralle. Suoralla oli hyppy, suora putki ja hyppy. Etumatkaa sai ottaa pari metriä... Mä hävisin Nipsulle ja Pekka Spotille :D

Treenirata oli 19 estettä ja keskivaiheilla oli aika hankalia kohtia. Mulle ylivoimaisin oli semmoinen loiva takaakierto. Koitin tehdä sen ensin persjätöllä, mutta olin joko myöhässä tai sitten Nipsu kiersi koko hypyn. Sitten tein valssilla, jossa en vaan saanut jalkoja toimimaan. Jotenkin en vaan saanut ponnistettua vauhtia sillä "tökkäisyjalalla" ja jäin aina pyörimään ja teputtamaan. Mutkittelin kuin humalainen, vaikka hypyltä olisi pitänyt päästä suoraan eteenpäin ja lujaa.

Siitä jatkoon yritin ensin valssia muurille, mutta en vaan ehtinyt siihen tarpeeksi hyvin. Kierrätin sitten seuraavan hypyn toista kautta, jolloin piti vaan juosta lujaa suoraan, mikä siis sinänsä oli vaikeaa sen takaakiertovalssin jälkeen :D Onnistui se sitten jotenkin.

Sitten oli hyppyjä ahtaasti, jotka kyllä saatiin menemään ihan hyvin, mutta piti ohjata hullun tarkasti ja tiukasti. Nipsu levisi aika helposti ansaesteille. Putken vieressä oli pöytä, jolle myös onnistuttiin jotenkin päätymään. Loppuradassa ei ollut mitään vaikeaa, mutta onnistuin olemaan sielläkin huolimaton. Ja Nipsu tiputti loppusuoran ekan riman (ainut 35 cm), kun vedätin vaan reilusti. Uusinnalla katsoin koiraa, niin pysyi.

Toisella kierroksella tehtiin "0-kierrosta", mutta pätkimiseksi sekin meni. Alkurata taisteltiin parin huonon kohdan kera pöydälle asti, mutta siitä eteenpäin olin taas jotenkin huolimaton. Ja Nipsukin lähti aalta nykimiseen. Tsempillä saatiin loppupätkäkin lopulta mentyä sujuvasti.

Meillä jäi vielä aikaa, joten käytin tilaisuuden ja muutaman minuutin pöydän treenaamiseen. Ehkä Nipsu senkin vielä oppii! Siirsin pöydän muutaman toiston jälkeen u-putken keskelle ja sain lähetettyä sitä hypyn kautta putkeen tai pöydälle. Ja se haki pöydälle ihan vaan käskyllä, vau :)