Lauantai... ja illan pimetessä tokoa lähikentällä ;) Pohja oli yllättävän hyvä. Ei ollut mennyt ihan toivottoman jäiseksi ennen eilisen lumisadetta, joten irtolumi ei ollut älyttömän liukasta. Suti siellä toki, kun Luu pisteli menemään.

Kaukoja ensin. Muutama kisamainen aloitus. Arpomiseksi meni taas se takatassujen tiirailu, mutta ainakin maahanmenot näytti aika hyviltä. Jonkun istumisen hylkäsin ja sen jälkeen näytti tekevän paremmin. Muutama sitten vielä läheltä.

Metallia. Tuli semmoinen ajatus mieleen, että koska Luu rakastaa juoksemista ja se tykkää myös juosta kapula suussa, niin löytyisikö ylipitkistä noudoista helpotusta tähän...? Kokeiltiin. Tehtiin viisi toistoa, päästin aina lelusta suoraan hakemaan. Meni kovasti flänkäten kapulalle, lähti tuomaan tosi lujaa, mutta hidasti reilusti ennen palautusta. EHKÄ saattoi vähän parantua, joten kokeillaan lisää.

Tunnaria, siinä palautusta samalla ajatuksella. Välimatka kapuloille varmaan melkein 30 m. Meni lujaa ja liirasi vähän, näytti myös sähläävän jotain. En nähnyt kunnolla, mutta ei kyllä musta nostellut vääriä. Vähän levoton kuitenkin, mutta nosti oman (neljäs vasemmalta) nopsaan. Palautti kivaa vauhtia, mutta hidasti raville pari metriä ennen. Oli toki liukasta, mutta voisi tulla lopun paljon lujempaa. Toisella oma oli toinen vasemmalta. Meni taas vauhdilla, mutta ei käynyt rivin oikeassa reunassa asti, jes! Palautus samanlainen.

Ja palautusteemaa koko rahalla, vielä sitä ohjattua. Nyt tekee jo pääsääntöisesti hyvin, sitten saisi tulla sitä vauhtia ;) Välillä jo väläyttelee. Kohta voisi kokeilla taas koko liikkeenä, mutta ohjureiden häivyttämistä en vielä uskalla ajatellakaan.

Luoksetulon stopit olivat suunnitelmassa kysymysmerkillä, mutta koska pohja yllätti positiivisesti, tehtiin niitäkin. Alkuun muutama läheltä peruutellen. Tässäkin teki ekan huonosti, josta pääsin huomauttamaan, ja teki sen jälkeen tosi hyvin. Sitten pari jätöllä. Kielsin itseltäni kaikki avut. Ekan palkkasin, vaikka jäin miettimään... Ehti tehdä pienet teputukset ennen liirausta. Toinen oli parempi. Loppuun yksi läpi. Tuli sopivan odottavaa lyhyttä laukkaa, mutta vauhti pysyi tasaisena.

Seuraamista loppuun. Pitkästä aikaa ihan vaan normikävelyä, vähän käännöksiä ja pysähdyksiä. Nyt kun olen ollut tarkka perusasennon paikasta pysähdyksissäkin, tuntuu, että seuraamispaikkakin pysyy taaempana. No, daa, tietty. Mutta ihan kiva :) Täyskäännös-pysähdyksissä jää välillä jopa taakse vinoon, joten täytyy muistaa tarkkailla niitäkin.

Olipas meillä taas kivaa! :)