Tänään piti tietty viedä Luun kanssa treeneihin karkkia. Ja perjantaina sitten uudemman kerran. Meillä on niin monta hyvää treenikaveria :)

Annukka ja Miinukin pääsivät taas pitkästä aikaa paikalle. Aloitettiin paikallaoloilla. (Kuulostipa hassulta.) Ensin makuu. Käytin taas jalka-apua, jolla Luu menee suorempaan, mutta silti ihme kiemuralle. Pitää treenata nää vaan erikseen. Joskus. Makuussa ei mitään huomautettavaa, tämä on kyllä nykyään ihan sairaan hyvä! Laskettiin ja nostettiin yhtäaikaa. Nousussa jätti toisen tassun vajaaksi.

Istuminenkin hyvin. Luu oli melkein koko ajan pää kääntyneenä piilon suuntaan (kuunteli ehkä katkerana, kun rapisteltiin karkkipapereita :D ), mutta istui tosi rauhallisena. Silleen sopivan lamaantuneena.

Oma vuoro aloitettiin taas niillä seuraamisen vasuriin kääntymisillä. Saatiin muutama paljon parempi niin, että kiihdytin heti käännöksen jälkeen. Luulle tuli sen verran kiire, ettei ehtinyt istuskelemaan. Kohta se sitten tietty keulii noi käännökset, mutta korjaillaan sitä sitten seuraavaksi...

Ruutua. Kokeilin taas sitä lelua ruudun takana (Maiju vahti), mutta en vaan saa sitä toimimaan. Kerran Luu ryysi läpi lelulle, muuten meni joko pitkäksi tai jäi etureunaan. Se ei vaan pysty keskittymään, kun se lelu on siellä. Otin lelun pois ja senkin jälkeen saatiin hinkuttaa ihan huolella, että saatiin yksi kelvollinen lähetys.

Luu tauolle ja lopuksi pikkujuttuja yhtäaikaa Ellin kanssa. Luoksetulon loppuosaa maasta. Näissä hain vaan vauhtia hetsaamalla ja vauhtipalkkaamalla. Yhden otin eteentuloon asti. Näytti tulevan aika hiljaa, mutta törmäsi kuitenkin jopa, vaikka yrittikin jarruttaa. Palkka tästäkin, koska treenattiin vauhtia.

Nostoja metallikapulalla. Eka vähän vinossa, hyvin. Toka ihan "vaakatasossa", mutta jonkun verran oikealla, tämän otti väärin. En palkannut. Sen jälkeen kaksi samanlaista hyvin!

Istumisia sivulla kävelystä. Ensin meni muutamankin kerran maahan, mutta kun muisti, teki oikein hyviä. Omasta mielestäni en antanut vikoissa edes apuja.

Kaukojen tekniikkaa läheltä. Näitä on tehty viime aikoina vaan sisällä. Asenne oli aika korkealla, teki kyllä täpäkämmin kuin ruokakuppitreeneissä. Muuten pysyi ihan housuissaan, mutta seiso-istu tahtoi mennä överiksi. Olen kokeillut siinäkin nyt parina kertana kurre-temppua, että saisin Luulle paremmin painoa ja ajatusta takatassuille. Se sitten hypähti taaksepäin, teki kurrea ja moikkasi. Ihan söpöä, joo... Seiso-maahan on parhaalla mallilla. Helposti kyllä nytkäyttää takajalkojaan, vaikkei varsinaisesti liiku, mutta tämä onnistuu korrektisti jo pieneltä etäisyydeltä. Molemmat seisomaan nousut pitää tehdä vielä ihan läheltä, astuu niin helposti eteen. Jos ei muuten, niin vasemmalla takajalalla. Ja se istu-seiso tulikin jo kuvailtua...

Tuittu sai osallistua hoitamalla Svanten vakitehtävää, eli keräämällä ruutumerkit. Se ei kyllä ollut ihan samalla tavalla avuksi. Itse olisin päässyt monta kertaa helpommalla keräämällä ne merkit ihan itse. Mutta Tuittu sai tuntea itsensä tärkeäksi :)