Keskiviikkona Luu pääsi valkkuaksaamaan. Tuijalla oli joku Jenni Leinon koulutuksessa ollut rata, jossa pääsi treenaamaan erilaisia tekniikoita, linjat pääteemana. Halusin kokeilla tehdä radan Tuijan "määräämillä" ohjauksilla, koska on nyt vaan avartavaa tehdä eri tavalla. Itse olisin siis valinnut useimpiin kohtiin eri ohjaukset.

Noooo... :D Ei se sitten mennyt ihan niin. Ei saatu varmaan _yhtäkään_ niistä ohjauksista toimimaan Luun kanssa, joten kaikki piti vaihtaa mun valintoihin. Ehdittiin tehdä rataa esteelle 19, ja siitäkään loppua ei saatu onnistumaan munkaan yrityksillä. Eniten takuttiin alun takaakiertojen kanssa, jotka Luu hyppäsi liian ristiin. Varsinkin sillä kaukaa lähetyksellä, jota piti kokeilla. Kun laitoin apukepit takaakiertoihin, se alkoi tunkea kepin ja siivekkeen välistä ja muuta yhtä idioottia. Muurin takaakierrossa oli samaa ongelmaa, tulee vaan liian tiiviisti :/

Ehkä yksi kolmen esteen pätkä radassa saatiin sujumaan silleen hyvin, niillä mun ohjausvalinnoilla. Lopussa oli tosiaan vielä semmoinen kohta, jossa koira piti lähettää hypylle ja saada omalla sijainnilla/liikkeellä se kääntymään ennen takana olevaa putkea (umpikulma). Vaikka otin vain sen yhden lähettävän askeleen kohti hyppyä sieltä monen metrin päästä, niin Luu meni, hyppäsi ja kiersi koko hemmetin putken. No, eihän se kisoissa olisi virhe ollut... ;) Tätä ei lopulta saatu onnistumaan millään. Hullun vääntävällä vastakäännöksellä sain sen kääntymään just ennen putkea, mutta siitä ei vaan ehtinyt ohjaamaan jatkoa.

Luu oli kyllä jotenkin normaaliakin vauhkompana. Siitä ei tahtonut saada mitään otetta, kun se vaan lensi tonne ja sinkosi tänne. Sillä itsellään oli toki taas hirmu hauskaa.

WP_20150916_19_49_20_Pro.jpg