Tänään otettiin vähän alkuviikon taukoilua kiinni ja tokoiltiin kaikkia liikkeitä. Yritän kyllä muutenkin tehdä osan treeneistä niin, että tehdään kaikkia yksilöliikkeitä tai osia niistä. Ei jää mikään liike vahingossa paitsioon ja toivon mukaan myös kokonaisuus pysyy tavallaan koko ajan mukana. Oikean treenitavan ja treenien jaksottamisen etsiminen on kyllä edelleen aika hakuammuntaa, kun kokemusta on verraten vähän ja koirakin kuitenkin vielä aika kehittyvässä vaiheessa. Täytyy vaan mennä fiiliksellä ja seurailla tilannetta :) Tauot Luun kanssa eivät yleensä tuo tokoon mitään hyvää, joten kaikkea on treenattava joka tapauksessa.

Nyt ensin ruutua, teemana se iänikuinen paikka. Heittelin matkalle ruutuun pari merkkiä ja noutokapulaa. Menin itse lähemmäksi ruutua. Taidettiin tehdä kolme toistoa, kaikilla meni tarpeeksi taakse. Vähän hidasti ennen ruutua ja mietti varmaan niitä hämyjä, mutta meni kuitenkin ruutuun selvästi taakse.

Kaukoja, tekniikkaa peruutellen. Vähän pidempi välimatka. Tuntuu tekevän istumisen paremmin M-S- kuin I-S-vaihdon jälkeen. Jälkimmäisen tekee enemmän astumalla, jolloin se vasen takatassu elää.

Luoksetulosta ensin stoppi kisajätöllä. Tää piti kyllä uusia, kun ekalla käskyllä flänkkäsi merkkien ulkopuolelta. Stoppiin pieni vartaloapu. Oli ihan hyvä, ei tehty enempää. Maahanmenoja peruutellen, niissä hyvä asenne. Ja muutama loppupätkä ihan läheltä tai maahanmenosta. Sivullesiirtymissä vielä viilattavaa. Peruuttaminen käskyn jälkeen tuntuu ihan toimivalta.

Tunnarissa rivi reilulla kymmenellä kapulalla, oma keskellä. Mentiin molemmat kapuloiden lähelle ja käskin keskittyä ennen lähetystä. Nyt teki hyvin, aloitti vasemmalta ja pysähtyi oman kohdalle.

Idarin asennoissa pysymistä ja mukaanottoja namipalkalla. Istui yhden seisomisen, höh. Muuten ihan hyvin.

Metallin nostoja kokeiltiin niin, että laitoin kapulan kahden merkkiämpärin varaan. Ihan hyvältä vaikutti. Vauhtipalkkasin joko heti nostosta tai pienellä viiveellä. Piti hyvin.

Seuraamisessa ensin hidasta, jossa huomautin pään vempuloinnista ja palkkasin tasaisuudesta. Kääntelin hämyksi päätä, alkoi kestää sitä paremmin. Lisäksi parit temmonvaihtelut ja pysähdykset.

Ohjatusta palautusta merkkiohjureilla. Nyt teki parhaiten mitä koskaan, eteentulossa näkyi jopa pientä asenteen tynkää ;) Tosin sitten heti seuraavalla mokasi ja tönäisi toista merkkiä... No, tätä tehdään nyt. En uskalla alkaa enää vaihtaa sitä suoraa sivulletuloa, kun aikaa on vain kaksi kuukautta.

Hyvänmielen treenit, melkein kaikki sujui :)