Vappupäivä kului mukavissa merkeissä Keuruulla tokoa treenaten. Maajoukkuelaisista mukana oli 5/7, lisäksi toisessa kehässä treenasi muita tuttuja.

Rakennettiin kehät taas mm-kisojen karsinnan mukaan. Tein molemmat setit kisamaisesti (ainakin melkein) ja sitten kaikenlaista päälle. Kehien välissä oli ruokatauko.

Alkuun tehtiin lyhyet paikallaolot niin, että ensin makuu ykköskehässä ja siitä jonossa siirtymä kakkoskehän istumiseen. Nyt meni vähän paremmin maahan. Nousu ok. Istumisessa katsoi lopussa taakse toiseen kehään ja siirsi tassuakin.

Sitten ykköskehä. Ruudussa meni takaa yli ja ennakoi maahanmenon. Otin alusta uudestaan. Meni taas omia aikojaan maahan, nyt nostin vaan ylös ja tein lopun koira seisten. Muuten hyvä.

Luoksetulossa stoppi nyt on mitä on, muuten kai ihan hyvä.

Seuraaminen ihan ok. Jossain paikallakäännöksessä vino perusasento ja oisko ollut jotain muutakin pientä. Vasemmalle käännöksiä pitäisi ainakin treenata vielä erikseen.

Idarissa I-M-S. Tääkin ihan jees.

Tein erikseen myöhemmin vielä itsekseni kehäänmenoa, ruudun alkua ja pari merkkiä. Kerran ruutuunkin asti, nyt pysyi seisomassa. Ruudun lähetyspaikkaan meneminen oli tosi vaikeeta. Muuten vire ja välit olivat parempia kuin Lahden treeneissä, sillä olen nyt panostanut niihin pari viime treeniä. Harjoitukset jatkuvat.

Iltapäivän puolella kakkoskehän jutut. Kaukoissa tuplakäsky ekaan seisomiseen, kun jätti taas toisen etutassun taakse. En muista koskaan treenata tätä, koska ei tee sitä oikeastaan ikinä treenissä! Oli muutenkin inasen jähmeä. Seiso-istussa taisi liikkua vähän, mutta ei pahasti...? Tästäkin saimme kyllä nollan, kun en totellut Satun liikkurointia vaan tein omalla järkällä :D

Ohjattu, oikea. Kapulat näkyivät ruskeasta ruohikosta tosi huonosti ja tämä oli muillekin (tavallaan onneksi...) vaikea. Luu meni keskelle, sain korjattua oikealle. Palautuksessa ei suoristanut kunnolla, sen korjasin uudella käskyllä.

Tunnarissa rinki. Pysäytin makaamaan ennen kapuloita. Haahuili ensin vähän jossain kapuloiden vieressä, mutta otti oman kyllä sitten heti kohdalla.

Hyppynouto metallilla, ihan kokonaisena liikkeenä siis pitkästä aikaa. Oli aika hyvä! Teki musta kivalla asenteella ja toi aika lähelle, vaikka kuono jäikin alas.

Palkkauksen jälkeen ohjattua heti uudestaan. Yritti uudestaan keskelle ja joutui lopulta puhutteluun, kun ei enää lähtenyt edes kaartamaan. Lopulta onnistui. Tehtiin vasenkin, siinä ei ongelmaa.

Tauon jälkeen ohjatun oikea vielä kerran. Edelleenkään ei meinannut nähdä sitä, mutta lähti etsimään ja löysi :) Palautuksessa yksi merkki ohjurina, sillä tuli nätisti.

Ja tunnaria jonona, oma ekana. Yritin lähettää ilman pysäytystä, mutta kaahotti monta kertaa ohi. Kerta sitten pysäytyksellä ja sen jälkeen kerran ilman.

Loppuhuipennuksena tehtiin vielä sitä ihanaa ruudunsiirtelyä ;) Ekan Luu teki hyvin, mutta nurkkaan lävistäjälle siirretty oli tosi vaikea. Lisähämynä oli tietty muutama merkkikin. Meni ihan aivottomaksi juoksenteluksi jo, mutta lopulta löytyi sekin ruutu molemmista lähetyssuunnista. Toisessa nurkassa oleva olikin sitten helpompi. Katja jatkoi vielä tämänkin jälkeen, mutta me jätettiin tähän. Toistojen myötä ruudun paikka alkaa huonontua, enkä halunnut senkin kanssa alkaa vääntämään.

Mukava päivä oli! Kiitos Maijulle matkaseurasta ja kaikille treeneistä!