...Nimittäin treenaaminen ennen ekaa isojen koirien koetta :) Näillä mennään, syteen tai saveen. Kenraalit vedettiin Katin seurassa Multisillan kentällä.

Tehtiin kaksi kierrosta. Ekalla idaria, luoksetuloa ja ruutua. Idari kisamaisesti. Kati päätti järjestyksen, joka oli M-I-S. Ei istunut, vaan meni maahan. Miksi ne kaikki uudet jutut pitää tulla aina päivä ennen koetta...?! Uudella yrityksellä olin liiankin varovainen käskytyksessä ja jäi seisomaan. Kolmannella onnistui. Muut asennot hyvin. Lopuksi uudestaan alusta istumiseen, joka nyt ok.

Luoksetulo kisamaisesti seisomiseen asti. Kriteerinä ainoastaan, että jää seisomaan. Tämä toteutui, joten hyvä kai. Lähti tulemaan epäröiden, mutta ekalla käskyllä sentään.

Ruudussa myös alku kisamaisesti. Vai oisinko kehunut merkin...? En palkannut kuitenkaan. Ensin ruutuun vasemmalle. Meni vähän jarru pohjassa, mutta ok. Käskin jostain syystä stopin jälkeen maahan, vaikkei pitänyt. Vissiin vähän liian kisamoodissa ;) Sitten vielä ruutuun oikealle, paljon parempi. Palkkasin paikasta.

Toisella kiekalla ohjattua, tunnaria ja kaukoja. Ohjattuun kuluikin hetki. Piti sitten tässäkin se keskikapula kekata kerran ennen koetta ;) Ensimmäinen ongelma oli kuitenkin merkille meno, joka oli vähän vaikeaa Katin vietyä kapulat. Meni joka kerta kyllä merkkiä kohti, joten pysäyttämällä olisi voinut pelastaa. Mutta yli oli menossa joka kerta ja haikaili kapuloille. Tehtiin kyllä matalalla merkillä, jota ei olla juuri treenattu.

Kun merkki alkoi sujua, päästin hakemaan. Kati oli tässä välissä toki kävellyt kapuloita uudestaan ja uudestaan... Ensin vasen, ihan hyvin. Sitten oikea, ja nyt sitten lähti pokalla keskimmäiselle. Positiivista oli kuitenkin, että sain stopattua ihan kapulan viereen ja korjattua siitä oikealle. Tämän jälkeen onnistui suoraan oikein. Reunimmaiset kapulat olivat kisasyvyydessä, mutta vähän leveämmällä.

Tämän jälkeen tunnari. Rinki. Sotki kapuloita tassuilla mennessään. Pitäisi kyllä saada korrektimmaksi se kapuloille meno. Nosti kuitenkin oman. Puri.

Kaukoja takapalkalla. Kati lisäili nameja. Ensin ekat nousut istumaan ja seisomaan liikkuroinnin kera. Nämä ok, istuminen toki tahmea. Sitten tekniikkaa vapaamuotoisemmin. Pompsautteli kovasti ja tuli downeissakin eteenpäin. Teki kuitenkin, joten tekisipä edes kokeessakin.