Treenattiin aamupäivällä Maijun ja Miinun kanssa Louksun nurtsilla. Luu teki kaksi settiä.

Ensin metallinoutoa puunkierrosta loppuun liikkuroituna. Tässä huomio sivulle siirtymässä, joka jäi taas ensimmäisellä yrityksellä vajaaksi. Korjauksilla ok. Palkatta.

Tunnari, rivi. Vähän meni sahaamiseksi, nosti oman jollain toisella tarkistuskierroksella.

Kaukoja niin, että Ihme juoksi ruutuun mun ja Luun välistä. Tää olikin vaikeeta, molemmille koirille ;) Yllättävän hyvin Luu kykeni suorittamaan, vaikka ajatukset olivat muualla. Jonkun vaihdon jätti kyllä tekemättäkin ja pääsin vähän marmattamaan.

Toisessa setissä tehtiin ja juostiin enemmän. Ensin tehtiin ruutua itseksemme samaan aikaan kun Ihme treenasi. Siirsin merkkiä eri etäisyyksille ruudusta, ylimatkasta alimatkaan. Osui ruutuun joka kerta, muta nyt taas tuppasi jäämään liian keskelle. Se on varmaan se kehänauha, mikä vetää sitä takaa yli.

Tehtiin piiitkästä aikaa myös paikankorjailuja. Vähän pelotti, koska tämä on potentiaalinen hermojenmenettämistreeni (molemmille :D), mutta Luu oli pätevänä ja osasi korjata takaa, eturajalta ja sivusta.

Luoksetuloa kisamaisesti paloina. Eli piti palkata seisominen, maahanmeno ja loppu. Ei vaan tullut mitään, Luu ei pistänyt yhtään yritystä stoppeihin ja mulla meinas mennä hermot. Kierron kautta tai vartaloavulla stoppasi hyvin, muuten ei. Maahanmenokin oli ihan löysä. Tein sen sitten vaan läheltä ja keskityin palkkaamaan sitä loppua, joka sentään oli ihan hyvä.

Idarista ensin yksi setti pelkkää seuruuta ja sitten asentojen kera. Seuruussa pientä keulimista, mutta ei reagoinut liikkuriin. Asennoissa järkkä S-M-I, ne hyvin, palkkasin istumisesta.

Ohjattua, kapulat nurtsialueella, jossa oli vielä kellertäviä alueita. Taisin palkata ekan merkin, alkua ainakin. Ensin vasen vauhtipalkalla, sitten oikea eteen asti (merkki apuna). Molemmat hyvin.

Huomenna vielä valkkuryhmän treeneihin, sitten se alkais olla siinä! Perfektionismi ja jännitys saavat tuntemaan, että kaikki leviää ja koira ei osaa mitään, mutta yritän parhaani mukaan sysätä ne ajatukset kauas pois! ;)

Tuittukin teki lopuksi vaikka mitä. Se ihan osasi mennä ruutuunkin!!! Tehtiin ruudun loppuosakin erikseen, montakohan vuotta sitten sitä on viimeksi kokeiltu...? Puunkiertoja ja luoksetulojuttuja tehtiin kans, ja sitten noutoa puukapulalla. Vikaksi tunnaria, jota ei sitten enää jaksanut.