Omat tokot lähikentällä.

Seuraamista. Alkuun ja loppuun askelsiirtymiä, väliin suoraa, käännöksiä, juoksua, juoksukäännöksiä. Ihan kivasti.

Kaukoja. Tehtiin yksi kisamainen setti perinteisellä järkällä. Jätin Luun viivan päälle. Katsoin, että seiso-istussa liikutti ihan vähän vasenta takajalkaa, mutta oikea näytti pysyvän paikallaan. Samoin muut teki liikkumatta. Silti oli liikkunut eteenpäin varmaan 20 cm...! Ei tajua. Täytynee alkaa pitää videokameraa mukana. Tehtiin vielä lyhyempiä sarjoja.

Luoksetulon stoppeja. Yritän nyt työstää sitä vaikeaa välimatkaa vartaloapujen avulla. Hinkutusta vaan, saa nähdä kauanko jaksan.

Ohjatun suuntia tehtiin Cuzeilla. Tai keskellä oli vaan narulelu, kun dino-Cuz ei ollutkaan mukana, joten tavalliset riittivät vaan reunoille. Oikea oli vaikempi, yritti keskelle. Luonnollisesti vaikeutin sitä vielä lisää laittamalla vasemman puolen Cuzinkin siihen keskelle ;) Palkkailin Luuta, kun sain sen pysähtymään ja irrottamaan väärästä Cuzista, se oli siltä kuitenkin aika hyvin. Lopulta löytyi oikeakin suunta.

Tunnaria. Rivi isoilla väleillä. Tarkisteli taas turhan kauan ja oli jopa hylätä oman sen bongattuaan. Toi kuitenkin. Toisella hetsasin vähän lähdössä ja lähdin pakittamaan. Tää oli vähän nopeampi.