Viime viikolla alettiin vähitellen palailla normaaliin arkeen. Tiistaina taas Luun kanssa rally-tehoa, jossa urakoitiin puolenvaihtojen ja käännösten kanssa. Meidän kaikki puolenvaihtokäännökset olivat kuulemma ihan hyvällä mallilla, eli tarpeeksi yhdenaikaisia ja mitä näitä on. Omiin askeliin pitää vielä kiinnittää huomiota, tässä treenivaiheessa se ei aina vielä onnistu. Paria ratapätkääkin tehtiin. Näissä Luulle oli ensin ylivoimaisen vaikeaa tulla jalkojen välistä putken jälkeen, kun keskittyminen vaan herpaantui. Lopputreenistä sujui jo.

Tiistaina iloittiin taas Luun elossaoloa, kun leikkauksesta tuli kuluneeksi tasan kuusi kuukautta! Olen kyllä onnellinen, että Luu on vielä täällä, kun se toinenkin vaihtoehto oli niin lähellä.

20201028_113354.jpg

Perjantaina käytiin molempien kanssa treenaamassa hallilla! Luu teki rally-juttuja ja Syykin vähän! Lisäksi rakenneltiin jumppien taipumisharjoitus ja tikapuut.

Koti- ja lähikenttätreeneissäkin Syy on tehnyt vähän rallyjuttuja. Olen melkein vakavissani harkinnut, että pitäiskö kokeilla, millä mielellä se rallyssa olisi ja katsoa joku kisa. Se muisti suht helposti eteentulon ja takaa sivulle tulon. Pyörähdyksiä on opeteltu ja nekin sujui jo seuraamisen yhteydessä. Aivan hirveillä kierroksilla se on, joten suhtaudun tähän vielä varauksella :D Mutta Syyn kanssa ei ole varsinkaan rallyssa mitään tavoitteita tai menetettävää, joten se on ihan hyvä testialusta.

Lauantaina Luulla oli rallykisa Koirakoutsilla, johon saatiin peruutuspaikka samalla viikolla. Nyt vaan sattui Luulle huono päivä. Sillä oli ollut perjantaina taas sellainen huonompi kakkapäivä ja se oli vähän huonovointisenkin oloinen. Lauantaina se vaikutti taas ihan hyvältä, joten lähdettiin kuitenkin kokeeseen. Radalla totesin kuitenkin jo ekoilla kylteillä, että nyt on joku huonosti ja keskeytettiin. Luu oli jo houkutuksessa jäänyt jotenkin oudosti mun selän taakse ja pyörähdystä se ei sitten lähtenyt millään tekemään. Oli muuten ihan pirteän oloinen, mutta ihan kuin joku liike olisi tuntunut ikävältä tai jotain. Jäähkälenkillä se kuitenkin juoksenteli ihan normaalisti. Kesken jäänyt koe ei kyllä harmittanut yhtään, kunhan koiran olo vaan paranisi!

Sunnuntaina katkaistiin Syyn kanssa aksatauko valkun ison kentän treeneillä! Rakennettiin joku Jari Suomalaisen rata. Tein maltilla vain muutamia pätkiä ja puomia.

122665057_10220720053323680_513781410090

Syy oli ymmärrettävästi aika kierroksilla, mutta suoriutui siihen nähden ihan mainiosti. Keinulla se pysyi joka kerta, vaikka vedätin (varovasti...) renkaalle. Kepitkin osasi aloittaa oikein! Ysille treenattiin leikkausta ja sitten tehtiin vielä loppupätkää esteeltä 14. Toisella kierroksella ensin puomia radan mukaan. En nähnyt kontaktia kunnolla eikä ollut kuvausta, mutta ei tuntunut kovasti loikkivan. Jatkokin saatiin lopulta onnistumaan. Sitten vaihdoin suuntaa, mutta putkea kohti ei saatu enää yhtään hyvää suoritusta :/ Pelkältä alastuloltakin vaan jotenkuten.

Mutta olipa kivaa pitkästä aikaa! Kolme viikkoa tuntui pidemmältä tauolta kuin olikaan.