Keskiviikkona Nipsu pääsi agivalkkuun. Ehtikin tulla hupsista vaan kuuden viikon treenitauko! Yhdet kisat tosin käytiin melkein kuukausi sitten.

Hanna oli tehnyt radan, jossa riitti haastetta. Nipsulla oli meno päällä ja tehtiinkin lähinnä pätkiä. Puomi oli alussa ja siinä sheltti esitti ensin pari hienoa juoksupuomia :D Sinänsä hyvä, että saadaan virhe esiin treeneissäkin, jotta päästään korjaamaan, koska en millään haluaisi alkaa nillittää asiasta kisoissa. Asenne on kuitenkin saatu vähän paremmaksi :) Juoksujen jälkeen tekikin ihan hyvän pyssärin.

Radassa haastetta aiheutti ensin juoksusuora, jolle lähdettiin takaakierrosta. Lopulta uskalsin lähettää Nipsun tarpeeksi kaukaa, että ehdin jotenkin. Tässä yhteydessä Nipsu myös sinkosi tyylikkäästi keinulla odottavalle palkalle, vaikka ohjaus oli vievinään ihan toiseen suuntaan. Toinen haaste oli takaakierto, jossa putkensuu tyrkyllä. Putkeen meni aikas monta kertaa! Ja ihan lähtemällä lähti, vaikka oli ensin tulossa ohjaukseen. Mutta jotenkin tuommoisen seltin sikailu on vaan söpöä :D

Keppien jyrkkä avokulma poispäinkäännöksellä onnistui, toisella kertaa Nipsu jopa korjasi linjaa itse! Yleensä se pitää viedä näissä huolella tarpeeksi pitkään, ei näe ihan hirveästi vaivaa oikean välin suhteen.

Loppuun otettiin vielä puomikohta uudestaan. Nyt muisti heti pysähtyä. Oli vähän hitaampikin, ja muutenkin toki jo höyryjä päästelty :)