Maanantaina 20.1. nopeahkot treenit hallilla. Syyn kanssa piti tehdä ensin ihan vähän tokoa, mutta sekin jäi tekemättä, koska se oli niin totaalisen väärässä mielentilassa enkä vaan jaksanut. Luu teki rallya. Rakensin jopa radan, pelkillä kylteillä tosin vaan. Mutta silleen, että jouduin vähän katsomaan, mitä temppuja teen ja missä :D

Syy teki aksassa puomia ja in-innejä parilla hypyllä. Innit menikin tosi hyvin, mutta sitten kun yritin tehdä saman esteen ihan vaan suoraan, pakka levisi ihan totaalisesti. Piti suunnilleen roikkua riman takana lelu kädessä, että sain sen tulemaan hypyn suoraan, muuten kiersi väkisin taakse...

Keskiviikon eskarissa Syy oli sen sijaan tosi kiva! Kaisan radalla pääsi treenaamaan kaikkea hyödyllistä. In-in piti taas kerrata ensin, vaikka oli ihan vastaava kuvio kuin viime treeneissä. Sen jälkeen sekin sujui taas. Muuria Syy ei ole edelleenkään oppinut treenaamatta hyppäämään :D Mutta ehdittiin kerrankin mennä radasta kaikki pätkät, kun ei jumituttu mihinkään kohtaan ikuisiksi ajoiksi.

Kaisa%20220120.jpg

Torstaina päästiin sitten korkkaamaan Luun kanssa eläkeläisvirkistyslaji ja osallistuttiin rallyn iltakisaan omalla hallilla. Meitä edeltävä koira olikin pois ja sännättiin radalle vähän kiireellä. Lähdössä tuli sitten kaamea järkytys, kun Luu painui yhtäkkiä ihan kamalaan kuplaan, melkein pahemmin kuin tokossa koskaan! Lamaannuin hetkeksi ihan täysin, koska tämä tuli tämän lajin parissa niin puskista. Ja se oli ihan hirveää! Alussa tuli pisteen menetys vinoudesta 360 asteen käännöksessä vasempaan, koska Luu ei vaan seurannut. Loppuradasta sain sitä vähän hereille, mutta ei ollut kyllä yhtään kivaa. Koska kyseessä oli rally-tokon alokasluokka, niin 99 pistettä tälläkin tahmailulla toki kertyi :D

Ensin oli sellainen olo, että tää oli tässä, jatketaan vaan treeneillä. Mutta ehkä me vielä yritetään rämpiä toi alo pois alta ja katsoa, helpottuisiko homma, kun päästään hihnasta eroon ja saadaan vähän enemmän keskittymistä vaativia tehtäviä radan varrelle.

83360724_10157867628774265_6099680169725

Perjantaina käytiin treenaamassa. Syy sai tehdä ensin vähän aksajuttuja. Treenattiin erottelujuttuja putkella ja hypyllä. Nää harjoitukset ei kyllä tunnu johtavan sen kanssa mihinkään. Nytkin se ensin teki tosi päteviä takaakiertoja putken vierestä, mutta jossain vaiheessa vaan hitsasi kiinni, eikä mikään tehtävä meinannut onnistua edes helpotettuna. Vaikein oli taas hypyn meno ihan vaan suoraan. Näitä pitäisikin treenata sen kanssa joskus ihan erikseen ilman takaakiertoon sotkemista. Lisäksi tehtiin keinua.

Luun kanssa yritin tehdä kisamaisia rallyradan aloituksia, mutta eipä ollut taas jähmimisestä tietoakaan... Syy teki tokossa pitojuttuja ja kiertoa.

Lauantaina kisattiin Syyn kanssa Ylöjärvellä kolme starttia. Ihan kivat Arto Jalosen radat, mitä nyt hyppäri oli kohtuullisen haastava.

Eka agirata alkoi ihan kivasti, Syy osasi kepit ja kaikkee. Vähän ennen puomia tuli kielto lähetyksessä ja puomille meno oli sen verran haastavampi, että alastulo ei onnistunut mun jäädessä niin taakse. Lopetettiin suosiolla puomiloikkaan, kun rytmi hajosi niin täysin.

Toisella radalla puomi oli paljon helpommin radan alussa ja siihen tulikin hyvä osuma! Sitten vaan sössittiin puomin jälkeen, kun kepit ei enää onnistuneet kerrasta. Ja keinulla Syy kompuroi tosi ikävän näköisesti, kun toinen etutassu ei ihan osunutkaan laudalle :( Otettiin tää vielä ilman vauhtia uudestaan ja Syy teki onneksi ihan fiksusti, pysyi jopa alastulolla.

Hyppärillä keppiosaaminen vaan tippui ja niistä piti uusia niin aloitus kuin lopetuskin... Keppien varmistelun takia en ehtinyt suunnittelemaani persjättöön, mutta Syylle plussa onnistuneesta ex-tempore -leikkauksesta! Lopun haastava umpiputkeen menokin onnistui melkein, ihan putken suulla pyörähti viime hetkellä ympäri.

Kepeillä onnistumisprosentti laski taas, mutta mielentilan kannalta jäätiin ehkä kuitenkin plussan puolelle. Ei se nopeasti edisty, mutta edistyy kuitenkin!

Kisakooste