Osallistuin Syyn kanssa nyt kesällä Jaakkolan Tiinan etäkurssille, jossa oli tarkoitus harjoitella suullisia ohjauskäskyjä. Kesällä on ollut kaikkea, joten harjoitusten tekeminen oli vähän niin ja näin... Ja aikani pähkäiltyä en halunnut alkaa ainakaan vielä opettaa suuntakäskyjä hypylle, joten suurin osa kurssin annista meni vähän ohi, kun muita aiheita ei varsinaisesti käsitelty. Sen sijaan aloin kurssin innoittamana opettaa juoksarin tiukkoja käännöksiä. La 5.8. meillä oli kurssin ainut lähipäivä hallilla. Ratatreenin sijasta tehtiin Syyn kanssa vain sitä puomia ja saatiinkin siihen taas hyvät eväät jatkoon. Tehtiin suoraa ja käännöstä oikealle.

Hallilla kun oltiin, niin tokoiltiin myös vähän. Seuraamista, hypyn sivulletuloja, jääviä ja pitoa. Ei kokonaisuuksia tänään, vaan vaihteeksi vaan eri juttujen vahvistusta.

Koko päivään osallistuminen ja koko lauantai olivat muuten kyllä vaakalaudalla, kun aamu alkoi vaihteeksi eläinlääkärireissulla. Tuitulla alkoi pe-iltana selviä pissavaikeuksia ja pakkohan se oli päivystykseen roudata. Tajusin ottaa pissanäytteen valmiiksi ja siitähän löytyi ihan kunnon tulehdus. Tuittu sai kipulääkkeet ja antibiootit ja sen olo alkoikin helpottaa jo samana päivänä. Seuraavana torstaina vietiin kontrollinäyte, jossa ei ollut tulehduksista tietoakaan.

WP_20170805_09_41_50_Pro.jpg