Nyt on sitten Nipsun kisaura korkattu! Mikä parasta, se tehtiin mini-luokassa! :) Siellä sählätään kaikki tulevatkin startit hamaan loppuun asti :) Tuomarina oli Anne Tammiksalu, joka sai Nipsun mahtumaan nippanappa 35 sentin alle. Pyysi vielä Johannaa tarkistamaan, ja koska molemmat olivat sitä mieltä, että Nipsu on mini, kisakirja varmennettiin kerrasta. Ihan mieletön helpotus! :)

Radat olivat aika mukavia. Agiradalla oli muutama haastavampi paikka, eikä missään kohdin ollut onneksi ihan hullua koko kentän mittaista suoraa. Hyppyradalla oli ykkösille vaikeahko kepeillemeno (loiva avokulma renkaan jälkeen, jolta linja vei vähän ohi) ja alussa jyrkkä käännös muurilla, mutta muuten hyppis oli tosi helppoa juoksentelua.

Agirata oli meiltä ihan sujuvan tuntuista menoa, jos kahta kieltoa ei lasketa. Kepeille käännyttiin 180 astetta hypyltä. Nipsu vähän lipsahti valssilla ja lipesi kepeille huolimattomasti. Se osui puolisäkällä oikeaan väliin, mutta ei taipunut siitä eteenpäin. Puomilla yritin tehdä takanaleikkauksen, vaikka tiesin sen riskiksi. Ihan siksi, kun ei olla treenattu :D Poishan se sieltä sitten kääntyi. Puomilla Nipsu liikkui sitten vähän huonosti ja valahti kontaktilta maahan asti. Aan kontakti toimi niinkuin pitikin.

Hyppärille lähdin vähän isommalla tsempillä. En ole tottunut nollattomiin kisoihin, joten semmoinen oli pakko vääntää :D Ja vääntämistä se olikin! Kamalaa pelastelua, varmistelua, pyörimistä ja kankeamista. Rumaa kuin mikä, mutta niin kauan kun tässä lajissa ei niitä tyylipisteitä jaeta, ei puututa siihen ;) Nolla tuli ja voitto kaupan päälle :) Pahimmat kököt olivat muurin jälkeinen kaarros, joka oli kyllä pitkälti tietoinen valinta. En uskaltanut ottaa hanskaan, kun ei olla muuria kuitenkaan hirveästi treenattu. En kuitenkaan odottanut Nipsun lentävän ihan niin pitkälle... Kepeille menossa tuli pyörimistä, kun edeltävien esteiden ohjaus ei mennyt ihan niinkuin olin elokuvakässäriin rustannut. Mun piti kääntää rengasta edeltävällä hypyllä tiukasti, jotta Nipsu hyppäisi renkaan paremmalla linjalla kohti keppejä. Tosielämässä en ollut sitten kuitenkaan ihan niissä asemissa kuin olin suunnitellut olevani...

Maalissa en olisi edes ollut varma nollasta, mutta kannustusjoukkujen huudot paljastivat <3 Oli kyllä kivaa, lisää tätä!