Viime viikolla ehdittiin treenailla kolme kertaa. Maanantaiaamuna tokoa molemmille ja Syylle aksajuttuja.

Luulle enemmän osia. Kaukoja, zetaa, ohjatun merkkiä ja palautuksia erikseen, luoksetuloa osina ja suorana, kiertoa ja eteenmenoja. Kierrossa pysähteli taas omatoimisesti...

Syy teki luoksarin sivulletuloja ja jättöjä erikseen. Lisäksi seuraamista, noutojuttuja, kaukoja ja platsia.

Aksajutuista tehtiin vinokeppejä, mattoa ja lähtötreeniä. Kepit sujui yllättävän hyvin ilman etupalkkaa. Tuli vaan pari mokaa ja muuten pelkkiä onnistuneita. Mattotreeni sen sijaan oli haastavampi ilman apparia, mutta sekin saatiin jotenkin sujumaan. Lähtöä tehtiin kolmen hypyn kuviolla, jossa treenattiin samalla in-inniä. Kivasti pysyi taas takapalkan kanssa :)

Keskiviikkona olin päivän työreissussa, mutta raahauduin väsymyksestä huolimatta vielä illalla tokoilemaan.

Luu aloitti ruudulla, joka joka tehtiin ihan kokonaisena. Sitten kiertoa, jossa ensin pysäytin ja sen jälkeen otin läpi. Nyt ei pysähdellyt itse. Ohjattu ja luoksetulo kokonaisuuksina ja sitten vielä seuraamista ja kaukoja.

Syy teki alokkaan jutut enemmän tai lähinnä vähemmän kisamaisesti. Seuraamisessa palkkailin paikkaa. Maahanmeno kokonaisena. Kaukot kokonaisena. Luoksarissa takapalkka jätöstä. Hypyllä treenattiin sivulletuloja (ja odottamista...). Pitoa palkkaillen. Ja lopuksi vielä ruudun paikkaa, jossa taisi tulla epävarmuutta ja huutoa.

Torstaina sitten Syyn tokot, joihin Luu pääsi taas tuuraamaan ja tekemään viimeistelyt viimeisiin valintakokeisiin.

Aloitettiin rohkeasti tunnarilla, mutta nyt vaan yhden liikkurin hajuilla. Nyt toimi! Sitten zetan seuraamista. Kaukoja. Kiertonoudossa tehtiin kiertoa ja noutoa erikseen, kiertoa siis vain läpi. Näissä muistaakseni puri kerran kapulaa ihan huolella, joten päästiin korjailemaan pitoa. Luoksetulo suorana.

Jäätiin vielä aksaamaan Katin ja Tarmon kanssa. Syy teki mattotreeniään, vinokeppejä ja keinua. Kepit oli vaikeammat nyt, kun oli appari palkkaamassa. Mutta ehkä ne vielä siitä... Keinu sen sijaan edistyy aika mukavasti.