Matkalla agitreeneihin piti poiketa sille valaistulle lähikentälle tokoilemaan, mutta ei ne valot nyt palaneetkaan. Vielä, takaisin tullessa kyllä. Ajoin sitten tsekkaamaan Laattapuiston, jossa olikin valot, joten treenattiin siellä. Pohja oli tosi jäinen, joten vähän hirvitti juoksuttaa koiraa siellä. Ei tehty mitään liirailujuttuja, ei edes merkkiä.

Idaria seuraamisteemalla, muutama asento sinne tänne.

Noudon palautuksia muovikapulalla. Olen tehnyt niin, että Luu tulee kapulan kanssa seuraamaan ja pysähdyn joko suoraan tai käännöksen jälkeen. Nämä tuntuvat ehkä auttavan sitä hahmottamaan asentoa.

Ohjattua merkiltä eteenpäin. Molemmat puolet pysäytyksillä ja kokeilin myös ilman. Vasemmalle kaarrotti, mutta nosto oli nätti ja lähti tuomaan suoraan. Oikealle kaarrotti ennen kapulaa ja noston jälkeen. Nosto siinäkin kyllä ihan hillitty, mutta muuten...

Tunnaria, rivi. Ensin oma ekana, se ok. Sen jälkeen väännettiin. Oma jossain rivin keskellä ja vaikka aloitti vasemmasta reunasta, meni omasta ohi. Eikä meinannut tulla pois, kun sanoin, kerran jatkoi vaan ja nosti oman. Lopulta ok.

Muutama kauko. S-M piti uusia, ensin kevyet takatassut. Kaikki muut hyvin.

Ja vielä muutama sivulletulo kierrosta. Aluksi jäi taas vajaaksi (Miksi jää ilman kapulaa vajaaksi ja menee kapulan kanssa yli...?!), mutta parani.

Sitten SDP:lle, jossa Nipsu jo innokkaana odottikin :) Tehtiin rataa, Paula koutsasi. Kiva, aika virtaava rata. Muutama takaakierto, mutta ei mitään liian vaikeaa.

Säädettiin ensin muurilla saksalaisen kanssa. Olipa yllättävän hankala saada takaakiertoon törkkäys kohdilleen. Ekalla puomilla leijeröin putken ja ohjasin pimeään kulmaan ulkokautta. Ensin palkattiin kontaktia, sitten tein siivekkeen kanssa. Puomilta sain Nipsun leviämään renkaalle, kun oma liike ja rintamasuunta sinne vei. Sitten kun ei enää vienyt, se meni silti... Piti ihan huutaa, että sain sen kuulolle ;)

Vastakäännöksessä ennen keppejä olin itse aina jotenkin hukassa, en vaan osannut liikkua oikeaan suuntaan. Nipsu kyllä teki kepit hyvin, eikä harkinnutkaan takana ollutta putkensuuta. Aan jälkeisessä kuviossa tein myös vastakäännöksen, enkä osannut liikkua siinäkään. Hmph. Vikalla kierroksella jätin vastakäännöksen pois ja tuli kyllä niinkin ihan hyvin, ajattelin ensin, että leviäisi. Putkijarrua palkkasin pari kertaa. Jotenkin terävämmin toivoisin Nipsun tulevan. Lähti kyllä heti kääntymään, mutta kaarratti.

Ekalla kierroksella jäi kuusi viimeistä estettä tekemättä. Tokalla mentiin koko rata. Muuten hyvä, mutta yksi pikku hylly. Juuri ekalla niistä viimeisistä esteistä. Piti mennä keppien umpikulmaan ja Nipsu käväisi matkalla putkensuulla. Toisen puomin jälkeinen kuvio vähän jännitti, mutta selvisin siitä jollain takaaleikkauksen ja puolivalssin tapaisella. Puomilla oli pakko jäädä taakse jarruttamaan. Yllättäen otti kontaktin hyvin, eikä rytmitys saanut sitä loikkimaan (eikä pysähtymäänkään).

Nipsun treenit