Tänään tokoiltiin Tallilla. Oli ruhtinaallisesti tunti aikaa, kun Maiju ei ehtinytkään omalle varaukselleen ja luovutti sen meille. Kiitos vaan! :)

Tehtiin kisamaisesti ja pääsinkin puuttumaan pariin virheeseen. Ensin seuraamista. Tein paljon askelia, seinää päin menoa yms. haastavampaa. Pari vinoa perusasentoa. Palkatta.

Kaukoissa seiso-istu ensin, jossa teki hyvän istumisen ja kävin palkkaamassa namilla. Siitä loppu erikseen, hyvin! Palkatta.

Ohjattu, vasen. Vähän vaisu merkki. Palautuksessa sain kiinni yhdestä otteen korjaamisesta. Koko juttu uudestaan, nyt piti hyvin. Palautukseen vähän kehuja avuksi. Palkatta.

Hyppynouto kokonaisena, ok. Palkatta.

Tunnari, rivi, jossa oma toisena. Kaahotti yli. Kutsuin pois ja laitoin hetkeksi maate. Sitten otettiin hyppynouto uudestaan ja uusi yritys. Nyt meni ihan eri asenteella ja haisteli tarkkaan ekasta lähtien. Kummasti osaa korjata, mutta silti turhan usein unohtaa sillä ekalla tehdä kunnolla... Palkatta tääkin.

Idari, s-i-m. Jossain kohti ihan vähän laski kontaktia, mutta ei niin, että oisin korjannut :p Tän jälkeen loppupalkalle.

Verkkopallon heittelyjen jälkeen tehtiin vielä luoksetulojuttuja. Sivulletuloja eri kulmista namia heitellen.

Stoppeja kierrolla. Ensin piti neuvotella, että kierretäänkö pelkkä siiveke vai lisäksi myös sen vieressä ollut putki. Vai mennäänkö kenties ihan sinne putkeen...? Kun stoppeihin päästiin, Luu oli jo aika lääh, mutta tehtiin yksi maahanmeno ja muutama seisominen. Palkkasin nopealla vauhtipalkalla eteenpäin. Luun ilme oli ensin jopa vähän epäuskoinen, koska ei olla näin tehty varmaan ikinä :D

Ohjatun alkua ja merkkiäkin vielä ihan muutama. Välillä lelulle vapauttaen, välillä merkille ja siitä lelulle. Tosi kivasti meni merkille.

Jälkkäriksi sai mennä vähän keppejä ja putkia. Kepit eivät ensin meinanneet löytyä puomin takaa (tehtiin siis paristi puomiakin...), mutta sitten kun löytyi, meni niitä miten vaan. Paljon tilaa ja kepit ja putkia selkeillä linjoilla, niin vauhti oli kyllä aika hurjaa... Ihme kyllä ei mennyt palkan kanssakaan mitään päin.

Vaikka olin alkuun käyttänyt aikaa kentän raivaamiseen, niin silti päästiin lopettamaan jo muutama minuutti etuajassa :)