Perjantaina oli sitten Luun vuoro päästä kisaamaan. Hän päättikin näyttää pikkusiskolle, miten hommat hoidetaan ja oli oikein pätevä aksakoira :)

Tuomarina makseilla oli Ritva Herrala. Helpot ja simppelihköt radat, mutta muutama haastava linja ja hieman ahtaita estevälejä. Marian kanssa jäätiin mittailemaan yhtä putki-hyppy-väliä, josta saatiin askelilla sellainen 3,5 m. Tämän tuomari onneksi pyynnöstämme ja oikean mittauksen jälkeen pidensi. En usko, että Luu olisi ainakaan tuosta selvinnyt, kun tultiin tosiaan putkesta hypylle... Virheitä sattuu, mutta onneksi ne voi korjata :)

Eka rata sujui tosi kivasti. Puomin jälkeisen hypyn kierrätin melkein kaikista poiketen pidemmän kautta, ihan vaan, koska se tuntui helpommalta ja sain siitä helpommin työnnettyä linjan putkeen. Ei jäänyt tällä kertaa aikakaan siitä kiinni ;) Aan jälkeiselle hypylle Luu oikein kokosi ja hyppäsi tosi pienesti, oho! :o Tältä radalta napattiin 0-voitto :)

Agilityrata

Hyppärillä oli yksi vähän vaikea epäsuora, jonka yritin tehdä löysällä sylkkärillä. Normileikkauksella välit tuntuivat Luun loikalle liian lyhyiltä, mutta olisi ehkä ollut kiva testata. Periaatteessa olisin ehtinyt tilanteeseen ihan hyvin, mutta jotenkin en sitten ennakoinut sylkkäriä kunnolla ja kuvio levisi siihen. Samassa setissä Luu meinasi vajota pyörin ja räkytän -tilaan, joten piti keskeyttää se hetkeksi. Muuten hyvä rata tämäkin. Luu oli edelleen kiva, tuo oli ihan mun moka. Loppupuolella oli hankalan tuntuinen kuvio, jossa piti lähettää vähän inhasta kulmasta hypylle ja putkeen. Tää sujui jopa yllättävän hyvin, onnistuin jotenkin valuttamaan valssia juuri sopivasti.

Hyppyrata

Maiju ja Lotta ottivat ystävällisesti Luun mukaan jäähkälenkille ja me jäätiin Hannan kanssa leikittämään pentuja. Nyt oli jo rennomman näköistä leikkiä, sellaista mitä alle 10-viikkoisilta yleensä näkee :)