Valkkutokot hallissa muutaman asteen pakkasessa. Hyr, kyllä tuli kylmä. Onneksi näitä pakkasia ei voi kestää enää kauan. Eihän...?

Luun vuoro oli aloittaa. Ensin seuraamista, siinä harjoiteltiin käskyihin reagoimattomuutta. Oli vähän vaikeeta, kun seuraaminen on Tallilla aina muutenkin levottomampaa. Alkoi mm. hyppelehtiä "Juoksuun mars mars!" -käskystä ja meinasi istua "Liike seis" -käskystä. Monta kertaa. Hyvin se on oppinut! :D

Sitten kuuntelutreeniä ohjatussa noudossa. Kapuloiden vienti, lähetys merkille ja siinä kaukoja ja jotain temputusta. Ekalla downilla meinasi syöksähtää liikkeelle, mutta tipahtikin maahan. Sen jälkeen ei meinannutkaan mokata. Uudestaan alusta, nyt lähetin merkiltä ruutuun. Lähti salamana matkaan ja kirosin jo mielessäni, kun ei yhtään kuunnellut... Mutta kuunteli se ja meni suoraan ruutuun. Hyvä Luukkonen! Vielä seuraamispätkä ennen merkille lähetystä. Valui taas matalaksi, mutta seuruukäskystä skarppasi heti.

Sitten sitä ruutua. Tehtiin kisamaisesti, mutta annoin uuden käskyn juuri ennen ruutua. Nyt meni tosi hyvin! Olisi varmaan mennyt ilman lisäkäskyäkin.

Ruudun loppuosa. Ekalla törmäsi ihan vähän ja vähän vaihingossa, mutta eipä sitä voinut sallia. Uusinnalla tuli sitten tosi tarkasti. Tää piti tehdä kisamaisesti ja palkatta, mutta annoin vaihngossa namin toisesta seuruuseen tulosta ;)

Siirtymä hyppynoutoon ja palkka heiton jälkeisestä kontaktista. Aika matalana oli taas... Toinen palkkaus pelkästä aloituspaikkaan menosta.

Paikallaolotkin päästiin tekemään, kun vapaaehtoisia liikkureita oli yli tarpeen (ois ollut mun vuoro). Makuu lyhyenä ja istuminen tosi lyhyenä. Makuussa annoin nousuun kevyen jalka-avun ja vapautin heti. Tehtiin jättöä ja nostoa vielä toinen kierros, siinä nousi ilman apuja tosi hyvin.

Loppuun ehditiin tehdä helposti kaikki suunniteltu.

Tunnaria pitkällä rivillä ja läheltä. Jos kapula oli loppurivissä, ehti avata nenän, eikä mennyt siitä ohi, mutta jos alussa, bongasi vasta paluumatkalla. Mun on varmaan pakko vaan päättää hyväksyä se, että menee kerran oman ohi.

Ohjatun palautuksia merkkien avulla. Aika hyvin, kerran tönäisi toista merkkiä. Vauhti ja asenne paranevat :)

Metallin nostoja merkkien päältä ja maasta. Ihan hyvin molemmin.

Ja kaukoja tietty vielä.

Sitten loppulenkki ja äkkiä kotiin keittämään teetä. Hyr!