Tuittu ontui taas eilen iltapäivällä jalkaansa, joten lepo jatkuu. Luu sen sijaan pääsi mun kanssa kaksin metsälenkille ja sitten lähikentälle tokoilemaan.

Seuraamisesta tehtiin vaan vähän paikallakäännöksiä ja hidasta. Ihan hyvin.

Suoraan sivulletuloja läheltä, kierrolla ja jätettynä. Ja siis sekaisin eteentulojen kanssa. Tuli jo joka kerta oikein! Yksi eteentulo oli vähän vino, mutta hyvin varmasti tuntui erottelevan. Tuli sivulle jo laukalla, mutta ei toki vielä ihan täysiä. Tekniikkakin tuntui pysyvän ihan kivana, ei kaarrota, eikä nyt pahasti peruuttanutkaan. Päätyi myös suoraan ja hyvään paikkaan. Ei tämä kyllä varmaan ihan näin helposti mene :D Tehtiin näitä muutama myös eilen aksatreenien yhteydessä, joten olihan tää jo kolmas treenikerta.

Sitten kapulan kanssa sivulle. Ensin sai nostaa läheltä maasta, sitten kiertää kapula suussa ja sitten vielä noutaa lennosta. Tässä on si-käsky mukana, mutta meni huomattavasti paremmin jo tämäkin. Pitäisi keksiä noutoon uusi käsky. Tuo?

Metallin ottoja kädestä. Välillä niinkuin jo parempi ja yhtäkkiä sitten taas ihan mahdotonta. Piti vaan suuta auki kapulan ympärillä eikä meinannut pystyä. Mutta Luukin on kovin tyytyväinen, kun vaan saa kapulan otettua ja lähtee mielellään rallattamaan sen kanssa ympäri kenttää :) Yhden rallatuksen yhteydessä otettiin palautus suoraan sivulle. Muuten yritin ehtiä palkkaamaan heti otteesta.

Idarin jääviä palkkaillen, vähän seuruutakin. Merkkejä ei kyllä ollut. Hyvin teki kaikki, seuruussa meinasi keulia. Tätä ei olekaan aikoihin hinkutettu erikseen, voisi olla aika.

Tunnaria. Jonosta riviksi... eli muutama toisto niin, että oma aina ekana ja siirryin lähettämään eri kulmasta, lopulta suoraan kohti riviä. Niin mielellään punkisi sinne rivin taakse tai ainakin alkaisi haistella vasta keskeltä. Laitoin pitkästä aikaa namialustan vasempaan reunaan. Nyt malttoi syödä namit ja aloitti haistelun päästä. Mutta sahasi silti, kun kapula oli loppupäässä.