Pääsiäissunnuntaina sairastuin tosiaan vatsatautiin, joten aktiviteetit vaihtuivat sängyssä makoiluun :p Oli varsin rattoisaa, kun samana päivänä Tarmo tuli meille viikoksi hoitoon. No, Syyn kanssa aktivoivat toisiaan varsin tehokkaasti. Välillä raahauduin autolla metsänreunaan ja päästin koirat edes hetkeksi juoksemaan, mutta siinä se kolmeksi päiväksi.

Keskiviikkona elämä palasi, kun tajusin tiistai-iltana ottaa migreenilääkkeen :D (Ihana jälkitauti syömättömyydestä, jota oli vatsataudissa vähän niinkuin haastava välttää...) TamSKilla oli kevätkokous, jossa palkittiin viime vuoden menestyneitä. Nipsu oli toiseksi paras agilitykoira mineissä ja Luu makseissa. Jälkimmäinen aika uskomatonta koiralta, joka on tehnyt koko syksyn ja talven aikana yhden (1!) nollatuloksen...! :D Mutta meillä oli hetkemme joskus vuosi sitten. Luu oli myös tokokoirakisassa kolmas. Sekin ihan hyvin siihen nähden, että ei edes päästy vuoden tärkeimpiin kisoihin, eli piirinmestaruuksiin ;) Parhaita ei siis olla missään, mutta aika hyviä monessa! Onni on noin hienot koirat <3 Lisäksi saatiin pienet muistamiset tokon MM-joukkuekullasta ja agilityn minijoukkueen piirinmestaruuskullasta.

Kokoukseen ei ehditty muuten jäädä, kun piti rientää aksatreeneihin. Toni oli tuonut jonkun Nicola Giraudin treeniradan vuodelta 2012. Ihan hullua sumppua ja pyöritystä. Vähän luovuttanut olo jo tutustuessa, mutta mehän selvittiin ihan joka kohdasta! Kaikista ei ihan helpolla, mutta kuitenkin :D Ja lopulta aika pitkissäkin pätkissä. Kivastihan tuo kulkee, kun löytyy ne sopivat ohjausvaihtoehdot. Eli ei aina esim. lyhyin reitti :D Yllättäviä haasteita asettivat lopun putket. Piti ohjata putken takaa tosi maltilla, että malttoi mennä, eikä juossut perään.