Tänään oli taas tokoilta. Ensin toinen osuus perjantairyhmien koulutusnakkia. Nyt taisi olla 15 koiraa paikalla ja kaikkien kanssa tehtiin ohjattua noutoa joltain osin. Onneksi koirien taso vaihteli ihan alkeita aloittavista jo liikkeen osaaviin, joten ihan samoja juttuja ei tarvinnut koko ajan toistella :)

Kolmen tunnin jälkeen jäin vielä itse treenaamaan, kun hallissa oli vapaata. Luu teki ensin metallia ja hyppyä. Muutama nosto hetsauksen kautta, ilman hyppyä ja hypyn kautta. Ihan kivasti nää. Sitten palautuksia hypyn takaa (kapula valmiiksi suussa). Tuli sitkeesti eteen...

Ohjattua. Ensin palautuksia heitellen. Näissä tulee jo varmasti sivulle, mutta ei vaan pysty tulemaan suoraan. Ojasta allikkoon :D No, vähän parani taas, kun hinkutettiin. Sitten merkkiä ja molempien puolien nostot vauhtipalkalla.

Tunnaria. Jono, oma pääasiassa ekana. Ekalla meni ohi ja kutsuin pois, muilla ok. Pääpointti oli palautuksessa, jossa tässäkin tuli väkisin eteen. Erikseen ok, mutta haisteluun yhdistettynä puskee vielä vanha tapa esiin. Kaksi viikkoa kokeeseen... :D

Luu piti pienen tauon ja Tuittu treenasi tunnaria (joka onnistuu aina vasta toisella yrityksellä...), kaukoja, seuraamista (<3) ja muutaman puomin.

Luun toinen setti alkoi kosketusalustalla. Huoh, että voi simppeli asia olla vaikeaa :D Ei siis vieläkään olla siirtämässä tätä ruutuun.

Luoksetulon osia kierrolla. Yksi stoppi ja pari maahanmenoa takapalkalla. Sivulletuloja sivulle tai vauhtipalkalla.

Lopuksi Luukin sai tehdä pari puomia, 90 asteen lähestyminen ohjurin kanssa. Ekalla kompuroi, eikä päässyt ylös asti. Sen jälkeen meni jopa huolellisemmin, ohhoh!