Tiistaina sitten Syyn omat tokot. Saatiin sovittua meidän huippuryhmän kanssa, että Syy tekee jonkun aikaa aina viimeisenä. Saan sitten tehdä sen oman vuoron ja yhteishillumiset samaan pötköön ja sitten se pääsee vielä rauhoittumisen jälkeen hetkeksi autoon ennen loppulenkkiä.

Tehtiin ainakin luoksetuloa ihmiskujan läpi. Tuli taas vaihteeksi haukkua ja hammasta... Piti muistutella lähempää. Saatan myös vaihtaa näihin namipalkan.

Vähän myös seuraamispätkiä ihmisten lähellä ja muuten ihan tuttuja juttuja.

Keskiviikkona jätin vielä aksat väliin jumikoirien kanssa ja torstaistakin tuli lepopäivä.

Perjantaina käytiin sitten päivätreenaamassa.

Syy teki ensin omat juttunsa ja sai sitten rauhoittua kentällä, kun Luukin oli mukana (en toki pysty sen kanssa treenaamaan samaan aikaan...).

Uutena juttuna alettiin tehdä takapalkalle menoa. Ei ihan kerrasta oppinut sanallista erottelua ;) Muuten samoja vanhoja.

Luun treeni meni ruutusulkeisiksi. Keskityttiin paikkaan ja menoon ja teki ihan miten sattuu. Välillä hyvin, mutta sitten saattoi seuraavalla toistolla ennakoida. Kokeiltiin eri juttuja, mutta mikään ei tuntunut taas hyvältä.

Sen jälkeen tehtiin ohjattua ja lähti vielä pokalla kapulan sijasta kohti ruutua. Merkkikin oli ensin tosi huono.

Sitten vielä niitä kierto-kaukoja, jotka oli muuten taas hyviä, mutta seiso-istu vaan levisi edelleen.

Kentällä oli naapurikentän aa madallettuna, ja ennen kun sain apua sen säätämiseen ja kantamiseen, niin juoksutin Luutakin muutaman kerran. Nyt tuntui tulevan paremmin, kun olin lelun kanssa valmiina odottamassa.

WP_20161118_13_57_46_Pro.jpg

WP_20161118_13_56_20_Pro.jpg

WP_20161118_13_53_57_Pro.jpg