Tänäänkin treenattiin, iltapäivällä Katin kanssa Tallilla. Ehdin aikaisemmaksi, raivasin kentän ja tein Luun kanssa yhden setin. Tavoitteena oli saada molempien mieli pysymään mahdollisimman hyvänä ja rentona. Palkaksi Luu sai rallattaa Cuzien ja limanarupallon kanssa sydämensä kyllyydestä.

Seuraamista. Pientä keulimisyritystä, joka saatiin kuriin. Muuten suht ok.

Luoksetulon sivulletuloja, pari läheltä ja yksi kaukaa. Namipalkalla.

Muutama luoksetulon stoppi kierrolla. Teki tässäkin jonkun huonon, en hyväksynyt.

Merkkiä ja ruutua enemmän ja vähemmän vapaamuotoisesti lähetellen. Kerran alkoi steppailla ihan hulluna, kun en reagoinut, enkä alkanut heilutella lelua... Mutta pääsääntöisesti pysyi ruudussa :) Taaimmaksi meni sillä kerralla, kun annoin stoppikäskyn... Loppuun pelkkää merkkiä ja siellä rentona oloa. Tässä onnistuttiin hyvin! Ruutu unohtui ja Luu teki kivalla asenteella merkkejä ja seisoi merkin takana ihan suorana ja korvat höröllä. Tulipa hyvä mieli!

Sitten Kati ja pojat tulivat ja Luu piti tauon.

Toisessa setissä ensin liikkuroitu tunnarin alku, mutta käskystä lähdettiin idariin. Järkkä I-M-S. Nyt oli heti kuulolla ja teki asennot oikein. Istumisesta ja seisomisesta nami. Seuraaminen oli vähän keskittymätöntä ja lopussa meinasi kiertää merkin väärältä puolen.

Idarin lopusta sitten tunnariin. Vähän enemmän kapuloita, sikin sokin. Joutui etsimään tosi kauan, kun kiersi omaa. Kuulemma yksi väärä kävi ainakin melkein suussa. Nosti oman kuitenkin heti, kun sille osui. Palautus edelleen vajaa.

Ohjattu, vasen. Kokonaisena, palkatta. Alku piti uusia, oli sivulla taas ihan kyylänä. Merkillä vähän himmasi lopussa. Muuten normi.

Kaukot, palkka sivulla maahanmenosta. Ok. Sitten vaihtoja Kati jalkapuuna. Ihan ok. Taaksepäin kuulemma koitti mennä.

Toisen tauon jälkeen tunnari vielä uudestaan liikkuroituna. Edelleen kapulat sikin sokin (että ei tarvitse nillittää järjestyksestä). Nyt oli todella hyvä, nosti oman nopeasti ja varmasti. Vielä kun olisi tullut kunnolla sivulle, niin olisi ollut täydellinen.

(Tunnaria on tehty nyt kotitreeninäkin ja siellä sujuu kivasti. Ollaan tehty lähinnä vaikeita asetelmia, joissa kapulat lähellä toisiaan.)

Lopuksi vähän Taiton kanssa yhtäaikaa. Ohjatun palautuksia heitellen ja merkin kautta. Pääsääntöisesti ihan ok. Pari vajaata, mutta ei muistaakseni kertaakaan yli.

Merkkiä, ihan vaan pelkkää. Aloitusta, kuuntelua ja pari kertaa sai mennäkin. "Merkkari", "meri" yms. saivat aikaan hytkymistä ja singahtamista eteen sekä heti takaisin, mutta merkille asti ei sentään mennyt. Tein myös leluhäiriötä, eli heitin lelun merkille ja vapautin sille katsekontaktista. Seuraavalla heitin taas, mutta lähetinkin merkille. Tää oli Luulle helppo nakki.

Pelottavan onnistuneet treenit, vaikka oli kenraalit ja perjantai 13. päivä...!