Tänään kisattiin joukkueiden paremmuuksista. Osanotto ei ollut huimaa, mineissä taisi olla lopulta vain seitsemän joukkuetta. Kivaa oli silti, ja tunnelmassakin oli kovasti yritystä viimeisen kierroksen käännettyine lähtöjärjestyksine kaikkineen :)

Meillä oli tarkkaan hiottu taktiikka: Nelli pujottelee, Inka ei possuile kontakteilla, Elli suorittaa ohjauslinjalla olevat esteet ja Tuittu ei tee mitään schipperkemäistä. Kuntopiikki oli kohdillaan, viimeistely onnistui ja joukkuehenkeä kohotettiin jo edellispäivänä, kun Lea esimerkiksi olisi halunnut ottaa minusta valokuvan ilman päätä. Lealla, Maijulla ja mulla oli tosin vielä enemmän tai vähemmän lievää kankeutta jaloissa. Koska tämä ei eilenkään haitannut menoa, Lea sitten taittoi varmuuden vuoksi vielä nilkkansa lämmittelylenkillä. No, pienet vammat ole ennenkään haitanneet, joten täysiä matkaan!

Taktiikka piti täydellisesti. Nelli aloitti hienosti nollalla. Loppusuoralla tuli pientä hässäkkää, mutta sitähän ei lasketa, kun tuomarikaan ei laskenut. Inka jatkoi, eikä possuillut kontakteilla. Sen sijaan yksi rima rapsahti alas ja Lean tehdessä sylkkäriä yhteiset koordinaatit olivat hetken hakusessa. Inkalle siis tulokseksi kymppi ja lopputiimille sopivaa painetta. Maiju veti Ellin kanssa oikealla asenteella, josta seurasi tietenkin hieno nolla. Kisan toiseksi viimeisenä koirana radalle päästettiin Tuittu, joka ei tehnyt mitään schipperkemäistä, vaan ihan näppärän nollan. Parissa kaarroksessa olisi ollut tinkimisen varaa, mutta kun aika riitti hulppeasti, niin mitäs niistä. Oltiin tällä agilityn valtarotuja edustavalla joukkueella (kuuluu TamSKin tapoihin) ainoat kolmeen nollaan venyneet. Eli voitettiin siis :)

Sain vihdoin sen karkkipussin, johon yritin jo lauantaina vaihtaa palkintopystiäni :D