Maanantaina tokot jatkui valkun kanssa. Oltiin Turtolassa.

Ensin tunnaria. Taas oli ekalla vähän levoton ja melkein nosti väärää, äh. Uusinta taas ok.

Ohjatussa ei muita häiriöitä, mutta koitettiin laittaa hankalasti vinoon. Sai hakea molemmat puolet. Hyvin löytyi, mutta nostoissa kaarrotti taas tosi paljon. Pysäyttelin ennen/jälkeen noston.

Kaukoissa ensin vain asennetta alkuihin. Vapauttelin taakse kiertämään joko heti odotuksesta tai yhdestä vaihdosta. Tämä toisaalta vähän jähmeyttää, mutta saa ainakin vähän rikottua kaavaa. Erikseen tekniikkaa läheltä. Heti tuli muutama takajalkamoka, mutta ihan ok.

Ruudussa piti palkata sekä ympyrä että ruutu takapalkalla. Ei vaan mennyt ihan putkeen, kun Luu ei löytänyt kumpaakaan lelua :D Muuten kyllä meni ihan hyvin.

Paikallaolotkin tehtiin. Luu oli istumisessa vähän ankean näköinen. Mutta muuten ok.

Itseksemme tehtiin vielä luoksetulon loppuja ja kapulan nostoja läheltä sekä palautuksia. Ja hinkattiin käsikosketusta ja siitä vapautusta ulkokautta ympäri. Ja käsikosketusta kapula suussa ylöspäin, joka osoittautui mahdottomaksi ja meni kotitreeniin.

Syykin pääsi treenaamaan omat juttunsa. Tekivät Tarmon kanssa yhtäaikaa, eikä kumpikaan tainnut karata toisen luokse :)

Tehtiin myös lyhyt namijälki. Nyt sujui aika kivasti. Vähän meinasi mennä vinoon ja poukkoilla, mutta keskittyneesti ja rauhallisesti nuuskuttaa.