...ja paljon. Että ei tainnut tulla vähälumista talvea. Sen sai todeta tänään hakutreeneissä Tulotiellä, jossa lunta riitti paikoin polveen asti. Kylmää hommasta teki reilu kymmenen asteen pakkanen, hyr. Oltiin Pian ja Hannan kanssa onneksi tehokkaita ja selvittiin varmaan 1,5 tunnissa.

Luulla kokeiltiin nyt maalimiesten saattamista toiselle piilolle. Tehtiin puoli kerrallaan, ensin oikea. Ei vaan mennyt etukulmakaan kuin Strömsössä, vaan Luu ensin juoksenteli vähän. Oli mennyt ekalla pistolla ihan piilon ohi, mutta kääntyi sitten taaksepäin ja tuli sieltä takaisin. Toisella pistolla sitten löysi, mutta kesti niin kauan, että ei kyllä ihan suorinta reittiä kulkenut.

Siitä saateltiin Hanna kakkospiilolle ja katsottiin, että sinne jäi. Sitten keskilinjalle lähettämään. Lähti aluetta eteenpäin. Uudestaankin. Olin menossa jo tosi lähelle lähettämään taas uudestaan, kun Luu katosi ja löysi piilolle ties mistä.

Sitten vasen puoli. Etukulmassa sääti taas, irtosi kyllä hyvin oikeaan suuntaan ja syvälle, mutta meni taas piilosta ohi ja kävi juoksentelemassa kakkospiilolla asti. Oli musta sen näköinen, että olisi ollut kuitenkin hajulla, mutta mitenköhän oli. Löysi kuitenkin Pian ihan sillä samalla pistolla...

Taas saatettiin maalimies kakkoselle ja jäätiin katsomaan niin pitkäksi aikaa, että Pia meni piiloon asti. Sitten keskilinjalle. Tämä oli sentään ihan hyvä. Vähän kaarsi taaksepäin ja meni sieltä, mistä oltiin piilolle menty, mutta ihan siisti kuitenkin.

Luukin alkaa vissiin vähitellen tajuta, mikä hakutreeneissä on siisteintä. JUOKSEMINEN! Into kuitenkin kuiskinut korvaan.