Perjantaina oli agilitykouluttajien pizzailta kennelpiirillä, joten tokihan samalla reissulla piti käydä Tallilla treenaamassa. Oltiin Lean kanssa kaksin tunnin vuorolla, kivat pienet tekniikkatreenit. Tai kivat ja kivat, mutta kuitenkin ;)

Luun kanssa aloitettiin ensin aan ylösmenoprojekti. Olin juuri ennen lähtöä sahannut osaset aan laatikkoon ja Tallilla teippailin ne kasaan. Tehtiin ensin pelkkää laatikkoa kipolta kipolle, suoraan ja vinommasta. Tämä alkoi sujua ihan hyvin, joten siirrettiin laatikko aalle. Jaksan vieläkin luottaa siihen, että Luu osaa yleistää puomitreenit tähän, joten edetään reippaampaa tahtia. Ensimmäisillä kerroilla se roiski aika pitkällä loikalla, eikä oikein nähty, osuiko vai ei. Välillä saattoi osua ihan yläreunaan. Kun sitten tuli pari selkeämpää loikkaisua, annoin Luulle vähän rakentavaa kritiikkiä (oikeasti ihan nätisti! Tätä epäillään kuitenkin :D) ja kerroin, että tässäkin pitäisi niinkuin osua. Kyllä se sen vissiin oli ymmärtänytkin, koska sitten alkoi tehdä hyviä. Ekan selvästi keskittyi ja tähtäsi ja osui sen jälkeen kaikki :)

Treenisuunnitelmassa oli kunnianhimoisesti ohjaustekniikoista ennakoivia valsseja, välistävetoja ja takaakierto-päällejuoksuja. Aloitettiin jälkimmäisistä, joten muuta ei sitten ehdittykään ;) Ja niitäkin tehtiin vain yhteen suuntaan. Laitoin kaksi hyppyä vierekkäin ja kolmanneksi vielä putken. Eka päällejuoksu saatiin onnistumaan, mutta toinen perään oli tuskaa. Nyt Luu tulee niihin jo aika hyvin (vaikka muutaman kerran toki ohitti), mutta koska näiden kanssa on takuttu niin paljon, en vaan pysty luottamaan siihen ja liikkumaan tarpeeksi. Eli en siis ehtinyt. Lisäksi kaikki tapahtuu niin sairaan nopeasti, että en ehdi edes tajuta, mitä teen. Lea huomasi ainakin, että käänsin jalkoja, vaikka kuvittelin liikkuvani koko ajan menosuuntaan... Pari kertaa päästiin sinne putkeen asti, mutta aina tippui jompi kumpi rima. Varsinkin se eka lenteli niin usein, että meni jo hermot.

Nyt kun rimoja voi pitää jo korkealla (nyt 50 cm), näiden kanssa on sentään toivoa. Huomasi kyllä eron pentutreeneihin, kun yritettiin epätoivoisesti matalilla rimoilla... Kun opin vain itse liikkumaan, kyllä ne vielä saadaan sujumaan! Mutta on kyllä niin ärsyttävää, kun tietää teoriassa, mitä pitäisi tehdä, mutta käytännössä raajat ja kroppa eivät vaan tottele...!