Tiistaina oli pitkästä aikaa fysiikkatreenit hallilla. Jouduin poistumaan kesken kouluttamaan ja lihaskunto-osuus jäi kokonaan välistä, mutta sain kyllä juoksutreeneistäkin pohkeet kipeiksi!

Ennen ohjaajan treenejä pikaiset puomitreenit Nipsun kanssa. Tuli nyt lähes joka kerta suoraan alustalle asti, joten varioin treeniä vähän omalla sijainnilla. Kokeilin myös ihan juoksemalla, mutta ensin Nipsu meni läpi ja sitten hidasteli :D Tehtiin myös muutama keinun päähänjuoksu.

Luu sai pitää välipäivää ja pääsi vain lenkeille :p Käytiin vielä mun koulutusvuoron jälkeen Katrin kanssa lenkillä, joten niitä edes riitti.

Keskiviikkona treenasin agivalkussa Nipsulla. Hanna koulutti ja tehtiin kisamaista treeniä. Tutustuttiin ja mentiin kolme eri rataa. Olin päättänyt jo etukäteen juoksuttaa puomit läpi ja tähän teemaan se sopi vielä paremmin. Vaikka rataprofiilit eivät sitä ehkä tukeneet ;) Kontaktivirheitä en siis laskenut (mutta niitä tuli! :D ), mutta muuten väännettiin kaikki radat kerrasta nollina. Ja nimenomaan väännettiin, ei ollut ihan joka kohta nättiä tai priimaa, mutta ei siellä kisoissakaan tyylipisteitä jaeta. Suunnitelmista sain sentään pidettyä kiinni.

Vikalla kierroksella oli enemmän aikaa. Tehtiin vaan yksi kohta eri tavalla (ilman vastakäännöstä, eikä mennyt putkeen) ja loppuaika treenattiin puomia. Hanna palkkasi ja mä juoksin ihan normaalisti. Meni joka kerta oikein! Välillä näkyi jo vähän asennettakin, eli ajatus oli selvästi alustalle menossa. Hidas se on edelleen, mutta ainakin jotain edistystä on tapahtunut. Jee.

Lenkin jälkeen tokoilin Luun kanssa.

Tehtiin tunnaria niin, että kapulat oli nurkassa ja lähetin Luun kierron kautta. Nää oli hyviä, meni lujaa ja (pakotetusti..) suoraan, mutta rauhoittui nopeasti haistelemaan. Palautukseenkin käytettiin kiertoa.

Luoksetulojuttuja. Topin vahvistusta hihnasta vetämällä. Luu teki tätä ihan hyvällä asenteella, mutta pysäytykseen en jotenkin saa sitä yhdistettyä. Pari stoppia kierrolla ja takapalkalla. Muutama maahanmeno peruuttamalla. Ja lopuksi yksi kokonainen luoksetulo. Stoppi ei ole hyvä, mutta kokonaisuus aika tasapainoinen ja Luulla musta nyt kiva ilme.

Peruutusta taas. Etunamilla. Vapautin pääasiassa vaan ylös noususta, mutta vähän myös peruutusta.

Muutama eteenmeno tyhjään. Eka oli tosi hyvä, ei edes flänkännyt yhtään! Mutta kahdella seuraavalla (eri paikkoihin) lähti kääntymään ihan ihme suuntiin :p Piti käydä näyttämässä.

WP_20160413_17_07_09_Pro%20%282%29.jpg
Taas vietiin yksi kakku treenikavereille.