Perjantai-iltana käytiin tuolla pikkukentällä tekemässä pikkujuttuja. Ois ollut kiva, kun kaikki ois vaan onnistunut, mutta onnistuin taas turhautumaan metallin kanssa...

Ei ole paperilla treenejä, joten menee nyt vähän arvalla, kun en ehtinyt heti kirjata. Seuraamisesta tehtiin ainakin askelsiirtymiä ja jotain lyhyttä pätkää. Askeleet meni hyvin.

Sitten sitä metskua, ensin nostoja. Kerran teki huonosti (kaarratti ja ylikiersi) ja sitten oli taas soppa valmis... En saanut korjaamaan, vaikka jätin kapulan viereen. Päädyin sitten vaan tylysti keskeyttämään ne, joissa lähti kiertämään liikaa. Sitä sitten hinkattin, ja onneksi lopulta alkoi taas onnistua jotenkin. Päätin, että tämän aiheen kanssa ei kyllä väännetä enää yhtä ainutta kertaa ennen kisoja! Täytyy vaan koittaa tehdä jotain idioottivarmoja treenejä.

Vähän jotain palautushommeleitakin taidettiin sillä metskulla tehdä. Nää on muuten haastavia tehdä ihan vaan läheltä ja lyhyeltä matkalta, koska saadessaan metallin suuhun, Luulle tulee pakottava tarve JUOSTA. Se vaan vetää ympäri kenttää ja kiertelee puita. Eniveis, ainakin sivulle siirtymiä luovutuksen jälkeen vahvistettiin, ne kun on metallin kanssa huonoimmat.

Kaukoja tehtiin kans. Nää tais mennä ihan hyvin...? M-I on ollut välillä vähän nihkee. Kun on kuuma ja läähätyttää, ei viittis tehdä sitä kunnolla pomppaamalla.

Jääviä oikeella seuruusta. Taisi mennä ihan kaikki oikein, vaikka kokeilin pienemmillä avuilla :)

Oiskohan ne ollut siinä... Jotenkin jäi vaan noi metallin nostot mieleen ;)