Valkkutreeneissä teemana oli rääkki ja Laura veti toistamiseen samat treenit, jotka mä vedin alunperin joskus vuonna kivi. Traumat, jotka Laura tästä treenistä sai, taitavatkin olla varsin syvät :D

Ideana on siis tehdä nollaratoja. Koko ryhmä kisaa joukkueena ja tavoitteena on saada nollaprosentiksi vähintään 60. Lisämausteena tämänkertaisessa treenissä oli mahdollisuus luovuttaa tulosvastuunsa jollekin joukkuekaverille. Tätä mahdollisuutta ei kyllä kovin ahkerasti käytetty.

Ekalta radalta Nipsun kanssa nolla. Vapautin aalta liian aikaisin ja kadotin rytmin vikoilla hypyillä, mutta nolla mikä nolla.

Tokalla radalla oli se killeri puomille vienti, johon suurin osa nytkin kaatui. Ja mä tein saman kuin edellisen kerran samassa treenissä, eli sain Nipsun putkeen... Sitä ennen oli tippunut jo kakkosen rima. Koitin tuon puomille viennin nopsaan vielä sylkkärillä, mutta ei onnistunut silläkään kuin vasta toisella yrityksellä.

Kolmannella radalla taas nolla. Edellisellä kerralla sössin tässä alun ihan typerästi. Muistin sen tutustumisessa. Nyt se kuitenkin onnistui ihan hyvin, tosin ohjasin eri tavalla. Pientä pelastelun makua oli jossain kohdassa, mutta ei lasketa...

Neljännellä radalla Nipsu tuli kyllä läpi aasta ;) Korjattiin se sitten radan jälkeen. Radalta tuli nolla!

Viimeisellä radalla sorruin pienenpieneen varmisteluun ja kierrätin kolmosen sisäkautta. Ei se oikeasti kyllä varmaan paljon hitaampi ollut. Se ei vaan oikein onnistunut, kun Nipsu lähti hakemaan putkea. Ja peitin ehkä hypyn itse...? (Saan kolmen viimeisen radan videot myöhemmin Lealta.) Tämän kohdan olin myös sössinyt itse edellisellä kerralla. Samoin putken jälkeisen takaakierron. Nyt ehdin jotenkin sinne pakkovalssiinkin. Vanhat virheet siis selätettiin, mutta sitten huonosti ohjattu valssi aan jälkeen ja rima. Äh.

Tässä kolme viimeistä rataa, kiitos Lealle!

Päästiin tavoitteeseen henkilökohtaisella tasolla, samoin kuin Outi ja Olli. Saimme lohtuna palkinnot päivän parhaina, mutta koko joukkueen osalta viivan alle jäi 30 %... Harjoitukset siis jatkuvat. Joku päivä tämä haaste vielä selätetään! :)