Kisojen jälkeisenä maanantaina alkoi tuntua kipeältä ja tiistaina olinkin jo kuumeessa. Koko viikko meni flunssaa ja voimattomuutta potiessa, joten treenit jäivät hyvin pitkälti väliin. Samoin kuin lenkit.

Torstaina raahauduin hallille tokoilemaan edes vähän. Tehtiin kokonaisuuksia sillä tavoitteella, että Luu pääsi tekemään edes jotain... Näissä ei muistaakseni mitään ihmeellisyyksiä.

Perjantaina meillä oli valkun kanssa Christan koulutus, joten sinne oli "pakko" mennä. Tehtiin Luun kanssa taas kokonaisuuksia suht kisamaisesti.

Ensin porukalla paikallaoloja, ihan kisamaisesti ja toinen maahanmeno ja luoksetulo palkaten. Maahanmenossa laittoi päätä maahan, kun oli jotain hässäkkää, muuten hyvin. Meni ripeästi maahankin. Tehtiin myös asennonvaihtoja ym. ringissä.

Luu teki ekassa setissä luoksetulon, ruudun, ohjatun, zetan ja tunnarin. Kehäänmenossa oli tosi huono! En käsitä, mikä tässä on niin suuri ero, koska puhtaasti treenitilanteessa on jo tosi kiva. Oli luoksetulon alussa vielä huono, mutta mielentila rentoutui selvästi.

Ruudussa eteenmeno oli ok, mutta juoksi ruudun viereen luoksetulomerkistä hämääntyen. Huomasi mokansa aika pian itsekin, joten ihan hyvä muistutus huolellisuudesta! Uusinnalla ok.

Ohjatussa pysäytin istumaan noston jälkeen, oli hyvin kuulolla.

Zeta oli aika kiva.

Tunnarissa loiva V, oma vasemmalla kartion takana piilossa. Vaan Luupa aloitti silti säntillisesti sieltä ja nappasi heti oman.

Toisessa setissä sitten loput liikkeet, eli kiertonouto, seuraaminen, kaukot sekä tunnari uudestaan.

Kierrätin ensin läpi, sitten koko liike. Piti hakea oikea, mutta lähti vasempaan! Ihan uusi virhe tämä. Uusinnalla tämäkin ok.

Seuraamisen alussa ei pitänyt kontaktia ja huomautin. Luu ottikin tästä onkeensa ja oli alkuseuruun niin tarkkana, että yritti kääntyä jo liikkurin käskystä :p Muuten seuruussa ei mitään ihmeellistä.

Kaukoissa oli normaaliakin jähmeämpi ja teki sarjan keskellä m-i vuorotassuin. Takajalat pysyivät liimattuina. Christa neuvoi kiristämään kaukojen kriteerejä, kun takatassujen liikkumattomuus on jo noin varma.

Tunnarissa etsintä taas ok, mutta nyt korjasi kerran otetta. Uusinnalla piti, mutta palautti taas tosi hitaasti.

Virheet olivat näin koetta ennen ihan "hyviä virheitä", Luulle ei ole välttämättä hyväksi, jos se onnistuu liikaa ;) Kokonaisuus oli ekan setin alkua lukuunottamatta aika kiva. Christa sanoi varmaan ekaa kertaa ikinä, että olimme oikeasti Luun kanssa yhdessä. Aika saavutus :) Helppoja virheitä tulee nyt vain liikaa, eli vaatimuksia pitää vaan nostaa. Pitää keksiä lisää uusia kriteerejä liikkeiden osiin, jotta Luu joutuu tosiaan skarppaamaan _ihan koko ajan_. Kuuntelu on hyvällä mallilla, joten se työ ei ole mennyt hukkaan!